En trip till Sundsvall (22:a nov)

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Sundsvall. Nu har vi hälsat på vår lilla nya söta kusin, Stella!en skön och lugn helg med uteluft på förmiddagen i vinterkyla för att sedan kura inne resten av dagen! Ja verkligen vinterkänning i luften med minusgrader men ingen snö. På lördagen var vi på södra berget och gick Tarzanstigen. En rolig led i skogen med massor av hinder som skulle passeras. På söndagen tog vi lekplatsen på norra berget som en liten utflykt. Olle och Emmy har pysslat och lekt massor. På lördagskvällen ville Emmy och Olle att olle skulle sova över inne hos Emmy. Heltaggade barn och de bäddades ned, men njaä det är nog bäst att sova med mamma ändå tyckte Olle!  Rasmus har låtit de små lekt själva och han har istället chillat rätt lugnt hela helgen. 





Rasmus bryr sig inte så mycket om bäbisar, men här sitter han med Lill-kusinen. 
/ Bodil 

Familje-logistik (15:e nov)

Söndag kväll och ännu en helg till ända. Dagens bilder bjuder Rasmus på. Han var ute på äventyr med sin far igår. De åkte bil ner till Stockholm där de mötte upp far och son av familjen Alnö samt farfar, sedan tittade de på landskampen Sverige Danmark!
 
Nu var ju inte jag helt nöjd med det beslutet då det var bestämt sedan länge att jag skulle jobba hela lördagen och vi råkar ju ha en lillebror som det ska tas omhand om också. Danken fixade så Olle skulle vara hos en kompis hela lördagen, men då han var rejält snorig och lite astma så kändes ju inte det helt bra. Det där med att hinna allt och familjelogistik är inte alltid så lätt. Så vår barnvakts-livlina, ring en mormor-och-sätta-henne-på-tåget blev det även den här gången med kort varsel. Och det var ju för tur för jobbet drog ut på tiden på lördagen så hela dagen gick nästan. Nu är mitt "höst-projekt" i drift på jobbet, hoppas det funkar bra kommande veckor bara...

Här kommer Rasmus kort från gårdagskvällen!
Ny vecka och jag längtar efter snö och jullov. Inte så jättelångt kvar faktiskt... /Bodil

Fars dag (8:e nov)

En så lång och rolig helg har det känts som! Vi flexade ut ett par timmar tidigt i fredags och drog till Tällberg på ett familjespadygn tillsammans med fam Jo och fam Mora. Ett riktigt barnanpassat ställe som gav oss vuxna massor av prat-tid! Suveränt! Bad både på fredag och lördag och sedan äggfria våfflor till lunch innan vi rullade hemåt igen. 
Vi tog ett vuxenbord och ett barnbord
. Servitrisen tog upp beställning av alla barn och sa "vilken tur ni ni har som slipper de vuxna vid bordet". Ja eller hur! 
Vi försökte få en gruppbild på alla söta barn, men si det ville de inte. Här är iaf 5 av 7 barn! 

Idag har vi firat far i huset till frukost, sedan har vi mest jobbat och haft fullt hus med grabbar. 6 grabbar som mest och glada miner. Fast de där Pokémon korten är jag gruvligt trött på! Hur kan det vara så kul? Olles kort är helt försvunna idag så han har stundvis idag varit rejält arg på det..

Gräsmattan är färdigkrattad, möbler inbäddade, grejer har tagits in i garaget, och en vända till tippen. Nu är isf jag redo för vinter, behövs lite kallgrader nu bara.. /Bodil 

Hos mor och far (1:a nov)

Dags att hämta hem de oslipade diamanterna och även en helg i garp. Har försökt att hjälpa till med lite målning i källaren och mamma ville ha en garderob städad. Massor av lådor som var mina med sådana grejer som man tycker om från barndomen men som man egentligen inte vill ha/har plats för just i sitt eget hem. Prydnadsgrejer, servettsamlingar, skolpyssel... Två lådor rensade men ca 6 st kvarstår...

Igår sprang jag, pappa, Albert, Rasmus och Olle kilsbergsleden. Är grymt träningssugen och det kändes helt ok med milen. Jag sprang även med Olle och hans 1,2km och det var underhållning vill jag lova! Olle sprang halva loppet spurtandes, sneglandes på en annan kille. Den andra killen var lika envis han så ingen gav sig. Vilken kamp som fick mig att skratta! 

Fika i fint väder efter loppet!

Och som tur var hade kusinerna halloween kläder även till våra grabbar. De begav sig ut på Norrvägen i mörkret..
Nu är det söndag morgon och dags att gå upp, vi får se vad vi hinner fixa innan hemfärd. // Bodil 



RSS 2.0