Tillfreds med lördagen

Sitter i soffan och är rätt tillfreds. Mätt, nytränad och Livet lunkar på. Massor av nytt på jobbet och massor att göra, men konstigt nog trivs jag med det just nu. Grannfamiljen har varit och tömt huset på möbler så Olle har lekt med grannpojken i dagarna tre. En sista fika till flyttgänget och helt plötsligt var det en otrolig mix av människor i köket. En bosnisk familj, en gammal bosnisk herre, en tysk, en thailändska, en lastbilschaffis, och så vi, fam Bingman. Nu har vi vinkat hejdå igen!

Rasmus har spelat innebandycup idag och imorgon är det Olles tur. Tur så att vi har något att göra på helgerna :o).

Sedan Olle fick en större säng i somras så får Rasmus sova över då och då. Tänk att man tycker att sovande barn är så söta. Särskilt sina egna såklart!
Danken har jobbat hårt några veckor. Nu har vi äntligen sten på garageuppfarten! Det ska bara paddas till en gång till bara. Sedan får bilarna rulla in igen!
Jag är grymt träningssugen! Här är jag och Emma från förra helgens lopp i Örebro på 10 km, åstadsloppet.

Allt för nu!


Mitt i hösten (6:e okt)

Tiden rullar på och det har varit tomt på bloggen. Min ambition är att ha bloggen kvar, men då lär jag bli mer aktiv, eller hur!

Läget med oss alla är nog rätt så bra måste jag säga. Dygnen fylls lätt med livets uppgifter. För det är så jag försöker se det, allt som ska göras är ju livet!

Grabbarna mår bra även fast Olle är/har varit halt under en vecka. Min egen diagnos på det är höftsnuva. Ja det heter ju faktiskt så, hoppas det släpper idag. Annars blir det doktor imorgon. Vår "ettakluddare" visar utvecklingskurva uppåt. Har sugit åt sig läsningen och lärt sig massor under de här två månaderna i skolan. Så roligt.

Rasmus börjar komma upp i lite klurigare läxor nu i trean. Han har efter 3 års funderande/önskan börjat med hockey. Trots helt ok på skridskor så fick han kämpa den första träningen med svåra övningar. Men det bästa är att han ger inte upp för det, han kämpar verkligen! Det är en av hans styrkor!

Jag själv sitter på tåget för stunden. Ska till Stockholm och jobba idag. I Orklavärlden där det verkligen händer saker nästan varje vecka! Det är faktiskt rätt spännande på jobbet just nu. Ska snart gå av då här kommer några mobilbilder från senaste månaderna!

Järvsö tillsammans med mor, far och svärmor!
Sedan har vi satt punkt på fotbollssäsongen. Det har verkligen varit en roligsäsong, men som alltid skönt när den är slut. Mammamatchen förlorade detta år UTAN att göra oss till.
Dessa grabbar saknar vi! Våra fotbollsspelande grannpojkar har flyttat till annan stad. Otroligt tråkigt när kompisar försvinner. 4 sötnosar! 😢
Ett bröllop har vi fått äran att gått på. Alltid superroligt och fest till småtimmarna!

Det var allt för nu! / Bodil


RSS 2.0