Nyss påsk, eller? (8:e april)

Veckorna rullar på och jag har inte haft så mycket tid till annat, typ bloggande. Vi har känt oss som riktiga tjatföräldrar sista veckan. Tjat och gnat på barnen. Ingen respons. Idag blev det familjeråd och paddor och speldagar indragna. Det kändes som de lyssnade så fredagskvällen har varit ett enda mys, inte något syskonkiv. Trots tjat är de ju de bästa grabbarna som gör en så stolt!

Vi har gjort massor av skoj sista veckorna. Påsk i norrfällan med svärmor och massor av släktingar. Slalom, fiske och utflykter. Alnön kom och lekte med oss och Maria introducerade oss i geocache. 
Så nöjd! 

Skuleberget tillsammans med fam alnö! Vinterns sista skidåkning. Snyft.

Lekparkslek med kusin och tremänningar.

Och så prommis och grillning vid havet.

I vår familj är det Modo som gäller. När vi befann oss ikrokarna passade vi på att se Modo Leksand i Ö-vik. Modo vann med 7-1 och allt såg lätt ut. Matcherna därefter gick inte modos väg så det var vissa i familjen som var lite less... 

Förra helgen delade vi på oss då jag och Rasmus åkte hem till garp ett dygn. På kvällen var jag ut och surpricade min kära kompis Emma. Superkul kväll! Skrattade mer än på länge. Så synd att hon bor i en annan stad. 

Föräldramatch i innebandy har jag också genomfört utan att skada mig! Rasmus fintar bort mig och jag känner mig bortkommen i den sporten! Dagen efter började vi fotbollssäsongen i 3 plusgrader och regn. Det var lite dittan och dattan hos fam Bingman! / kram

RSS 2.0