vardag igen på sätt och vis! (24:e juni)

Ja, nu har livet som tvåbarns mamma börjat för min del "på riktigt". Daniel har börjat jobba halvdagar denna vecka, men semestern är inom räckhåll. Idag har jag, Rasmus och Olle varit till BVC på första invägningen. Min känsla om att den här lille gossen har andra matvanor än Rasmus stämde bra. Redan 3815 gram, 9 dagar gammal.

Tack till er alla som har gratulerat oss på något vis! Med kort, besök, paket från utlandet, telefon och såklart via bloggen! Till och med en sköldpadda har besökt oss.. haha.. sant alltså!

     

Idag har Olle bjudit på en massa smile, dock inget fångat på bild. / Hörs kram Bodil


Hej, jag heter Olle... (18:e juni)

och här är jag 3 dagar gammal


   
                    
        
Alla Bingmans var närvarande vid mitt första bad men det var inte kul för det som ni ser.
Sista bilden har jag tagit storebrors gamla paltor som sitter perfekt på mig nu, är jag lik honom tycker ni?

Lillebror är hemma! (16:e juni)

Ikväll har mor och lillebror kommit hem till Mats Knuts Väg igen! Allt är toppen, lillebror är söt och snäll, storebror är söt och snäll mot lillebror.

Så här ser han ut några minuter gammal, 3500 gram tung och 51 cm lång.
     
Rasmus klappar och pussar på brorsan när han hälsar på på BB.

Mormor har varit barnvakt åt oss!


Nu är det läggdags i stugan, mer bilder kommer!
kram från stora familjen


Plus 3 dagar.. (12:e juni)

Sa till Daniel här om dagen att det blir dyrt att vänta på bebis. :o) Måste ju roa mig med något och det blir nästan alltid en shoppingtur varje dag! När jag jobbade så hann/orkade/prioriterade jag inte till att shoppa loss, men nu är det ju jätteroligt! Inredningsprylar, kläder till Rasmus, målarfärg, utegrejer, någon leksak, presenter, skor, utemöbler till Rasmus, halsband, smink. Ja det är väl litegranna av vad som har blivit inhandlat sista veckan.

Annars så händer det ju som sagt inte så mycket, vi schillar vidare i makligt tempo. Håller på att måla en board på vår lilla toalett i källaren. Inte det lättaste, blir inget toppresultat så det är nog första och sista gången som jag gör något sådant. Bjuder på en bild på en nyduschad Rasmus. Börjar bli långhårig!

  

Daniel och jag häftade ihop en sänggavel till vår säng i veckan. En budgetvariant, men man kan ju inte shoppa loss allt på en gång :o)


hej på er alla!


Ledig vardag (8:e juni)

Magen är kvar och vi roar oss så gott vi kan. I fredags var vi iväg på extra ultraljud för att kolla upp så att magen mådde bra och det gjorde den. Uppskattades till en krabat på ca 3100gr. I helgen har Daniel och Bodil firat 7 års dejtande, vi har haft storfrämmande i form av Hedvig 10 dagar gammal och så har vi hälsat på gamla tanten som vi köpte huset av. Rasmus tycker att hon har goda kakor... Idag har det varit lek med Maja och Emma på fm...

sedan sovstund för oss båda. På eftermiddagen har vi övat på att spela boll mot garaget så en annan slipper spela hela tiden:o)
  
Förra veckan hittade jag en liten soffa på Ta till vara för 150kr. Efter målning och en sydd dyna såg den ut så här. Daniel undrade dock vad vi skulle ha den till... Bra att ha tycker Carlsson.. hehe.

Roligt att vara ledig! //Bodil


Lugn vecka och gästrummet invigt! (4:e juni)

Har lovat bilder på vårt fina gästrum i källaren som jag är supernöjd med! Fattas något på väggar och någon mer möbel, men det kommer med tiden :o) Lillebror Bingman har varit och invigt det i veckan, svalt och skönt när det är sommarvärme, (vilket det inte är nu.. brr)
Välkommen in!

     


Bara att ringa och boka in sig, dubbelsäng och nyinköpt matta att värma fötterna på när det är kalla dagar. Har sytt hissgardiner idag till fönstren, har inte bestämmt mig ännu om jag är nöjd eller ej... svårt till så små fönster.

  

Annars så roar sig Daniel med att jobba, spela korpen, ha träningsverk, (otränad :o)). Rasmus roar sig med att spela boll, boll och boll. Passa, skjuta hårt, skjuta upp i taket, utspark, mm. Just nu behöver vi inga andra leksaker än en rund boll.... Bodil roar sig med att shoppa, sova, baka, sy, pyssla, promenera och vänta.


RSS 2.0