Ingen konstnär, eller... (23:e feb)

Hemma och vabbar och rensar papper...  Hittade denna fantastiska teckning som vi fick hem från BVC i förra veckan. Olle var där för sista gången innan vi kommer in i skolvärlden. Kommer ihåg det som igår när han kämpade med sin huvudfoting hos BVC när han fyllde 4... Nog har det hänt massor på de här snart två åren Från helt ointresserad av pennor till att nu sitta och "tjuvlyssna" på Rasmus när han gör läxor. Vår lilla konstnär 😀

Hälsan är bättre tack och lov! Feberfria just nu så vi hoppas att vi har sagt hejdå till febern för denna gång. 

Sjuklingar. Rasmus var superduktig i början på förra veckan då vi skulle dra ut den tanden som han haft för mycket. Ont med bedövningsspruta men sedan gick det bra! Puh, nu har vi det gjort. Trots trångt och tanden på sned så blev det en rätt stor glugg. Så ser han ut nu vår storpojk! 
På återseende! / Bodil 

VM-sjuka (22:a feb)

Nu är det härliga tider om man tycker om skidor och bor i Falun/Borlänge. VM är igång och det är så härligt att följa allt på tv och lite live också. Jag var på sprinten i torsdags med jobbet och hade en grym dag! Parallellt med VM och sportlov kör vi även influensa på grabbarna. Hoppas hoppas de piggar på sig de närmsta dagarna!! Vi går på lågfart Och det känns precis som det var det jag behövde. Vab och en helg helt utan allt. 

Några bilder från tidigare veckor. Skridskor och nysnö.. Bäst att inte ramla.. Tyvärr har det gått hårt åt snön den sista veckan. Så synd när det har varit så fint!

Rasmus har gjort första bandymatchen med sitt lag. Så många grabbar som var så duktiga! Det slutade med två vinster av två möjliga. 

Lugnet levererar! Sjukt kul med silver åt Stina! 

Nu tar vi en hemma söndag och hoppas på bättring på våra grabbar! Kram/ Bodil 

En mix av bilder (13:e feb)

Min ambition är inte att lägga ner bloggen, men det blir glesare och glesare här ibland. Det finns så mycket man vill göra, och bör göra, och måste göra, så ibland blir jag så less att det aldrig räcker till. Vi har det rätt gott i vardagslivet iaf och vi håller oss friska än så länge sedan jullovet... Olle trivs som fisken i vattnet på sitt dagis och det var med viss sorg i hjärtat som jag var på sista utvecklingssamtalet här om dagen. Det står inte på förrens vi är helt ute ur den trygga dagisvärlden. För Rasmus går det fortsatt fint i 1B. Vi har just avverkat en "lässkjuts vecka". En vecka som består av minst 15 minuters läsning varje dag. Den här gången har han varit taggad till att läsa och visst går det bättre och bättre. D och B blandas ihop ibland, och så över vi på alla sch-ord.
 
Och så föräldrarna är lite förvirrad ibland (mest danken såklart:o)). Den här veckan har vi lyckats komma en vecka för tidigt till en läkartid, utvecklingssamtal på dagis som en surprice (för lappen ligger i Dankens ficka) och så några till små misstag. Så kan en vardagsvecka se ut...
 
Och så laddar vi för FEST, vinter FEST i Falun. Skid-VM! Vissa pratar enbart kaos, men jag ska försöka att inte svära över bilköer som så smått redan har börjat tycker jag mig.
 
Här kommer lite vinterkort från en vinter som är vacker, som är så härlig att njuta av.
Vi har varit till Lövåsen med familjen Hermansson och Maxéns. En av dagarna skidade vi en utflykt till Norge där vi stannade i säkert 15 sekunder innan vi åt gotta-matsäck. En fin helg för hjärtat!
I lövåsen fyllde även vår storpojk 8 år! Jag tror han tyckte det var mysigt att fylla år i en stuga. Han blev firad vid frukosten av de andra i stugan och sedan var tolkning efter skoter det som var bäst den dagen tror jag!
En suddig bild på de obligatoriska ljusen i en allt för torr och ogräddig rulltårta. Men det var så det var beställt och det är ju huvudsaken. Sådana där bilder på supersnygga tårtor kommer nog aldrig publiceras på den här bloggen ..:o)
Och så har vi varit i Romme en dag också. Fikat och vädret var toppen, men tydligen så prickade vi alla dagars besöks-rekord-dag så herre gudars vad folk! Minus till Romme Alpin som släpper in hur mycket folk som helst!
Och här är också ett ställe där vi hänger vissa timmar i veckan. Åker vi inte skridskor så skottar vi snö eller spolar is. Lovely!
Läsning under "lässkjutsveckan.
 
Puh, det här tog lång tid. Hann flippa ur på teknologin ett par gånger. Visst är det kul med nya grejer, men inte innan man lär sig dem!!!! På återseende. / Bodil

RSS 2.0