En ny kompis (27:e okt)

Nu är det ett så kallat höstlov. Barnen går två dagar på fritids... igår var vi lediga allihopa tillsammans, en bonusdag. Idag har Rasmus varit hela dagen hos en ny kompis. En kompis som spelar i samma innebandylag och de har funnit varandra. Både på planen och utanför. I söndags hade Rasmus första sammandraget med innebandyn, de är så många i laget så de har två lag. Denna gång kom Rasmus och kompisen i samma lag. Då de båda har spring i benen och "öga" för spelförståelse så fann de varandra på planen och öste på med samspel! Idag erbjöd sig de att Rasmus kunde vara hemma hos dem istället för fritids och det ville han gärna. Det var väl bara mamman i huset som tyckte det var lite väl lång tid att leka i ca 8 h den andra gången man leker med varandra.. men men, de manliga i familjen hade rätt och dagen var toppen!
 
Imorgon fortsätter höstlovet med ytterligare en dag på fritids, sedan tar jag och barnen oss en tur halvvägs till Örebro för att möta upp min mamma för några dagars lov i Garphyttan. Det är konstigt det där men det känns helt naturligt att tillsammans åka 34 mil (17+17)för att få barnvakt.... Det låter ju helt vansinnigt, men någon "vardagsbarnvakt" är vi som sagt inte bortskämda med. Om några år kanske vi kan sätta på en skylt på barnen och sätta dem på tåget...! Iaf så har jag och mamma bestämt fika-stopp i Gillersklack imorgon, ingen dålig onsdag det inte!
 
Och så var det ju en sak till.. släkten har återigen blivit större. Barnen har fått kusin nr 4! Det tycker vi om!
Emmy har blivit storasyster!
 
 

Monopol 13:e aug)

Ibland när det går ett tag mellan blogg inläggen så blir jag lite förvirrad vad jag ska skriva om... Oftast tar jag bara vid vad vi har gjort just idag, trots en massa veckor som har rullat förbi. En helt vanlig tisdag har det varit idag. Tidigt på jobbet, hämtade 16.15, hem och åt rester till middag. R åkte på innebandy och jag och Olle tog en tur till Hemköp. Sedan blev det en omgång müsli tillverkat. Rasmus hade namnsdag häromdagen och fick Monopol (som jag Förövrigt köpte på gekås för typ ett år sedan, som jag sedan gömde väldigt bra....). Grymt roligt spel. Jag och Rasmus satt och spelade ikväll och imorgon ska vi fortsätta. 

Annars känner jag höst-tröttheten. Även inspiration när träden lyser vackert. Höst är både ock känsla tycker jag.. Lite förvirrande med jobbet också då jag återigen befinner mig i samma situation som för 4 år sedan. Varslad IGEN, (5-25personer) och jag som tredje sist in på jobbet ger mig vissa frågetecken vad jag ska bli när jag blir stor.. Tro nu inte att jag oroar mig, har en sådan känsla som när man tror på Gud eller liknande. Blir jag uppsagd så är det säkert någon mening med det, det mesta har sin mening. Kanske klokare redan nästa vecka...

Minns tillbaks till toppen på Sveriges högsta ö, en dag med de viktigaste i mitt liv. Mina fina älskade 3 grabbar!

RSS 2.0