Under paraplyet..19:e juni

En fotbollsderbydag har det varit. Match mot dalkurd för båda grabbarna. Bortaplan för båda och som ensam hemma med barnen är det rätt tacksamt att Dalkurds hemmaplan är detsamma som Brages :o) Åh vad de kämpar bröderna på planen. Olle var målis en halvlek, men hann även måla i andra halvlek. 

Det var första matchen jag såg med Rasmus i år och det är skillnad nu när de spelar 7 manna. Stora ytor och mycket passningar. Rasmus springer och springer, jagar och jagar. Hans styrka är just springandet, och att läsa spelet. Regnet öste ner och och både regnkappa och paraply på. Vi kom hem med en seger och en förlust. 

Olle lattjar under tiden Rasmus spelar match.

Men så här fint väder var det på träningen i veckan!
Och så måste jag visa en fin bild på tre fina kompisar. Vi njöt av ett dygn på Loka brunn förra helgen. Mycket fint ställe! 

Även mannen har hittat hem från em äventyr så nu är vi kompletta igen. Nu ska vi gå på fritids 1 1/2 vecka till innan det faktiskt är semester! / Bodil 

Nästan sommarlov

Veckorna fortsätter att vara smockfulla med aktiviteter, dygnet runt. Men nu ikväll känns det som att vi nästan har sommarlov. Vi ska gå på fritids i ett par veckor, men nu är vi klar med ytterligare en vecka. En smockfull vecka. En vecka som vi inledde med nationaldagen. Rasmus var "barnvakt" åt bästa klasskompisen. Vi tog en fikatur  till frostbrunnsdalen och badade fötterna i källvattnet. Otroligt kallt vatten som gör ont i hela benen! Måste säga att tjejerna som har fiket gör ett grymt bra jobb och får dalen att leva upp till den fina pärla som det är!


Iskallt! 

Igår så var det äntligen dags för skolavslutning! Tänk att de har klarat av 2:an och förskoleklass! En så fin dag som vi avrundade med minigolf i mellsta tillsammans med morfar och mormor! 

Och dessa brorsor tävlar mot varandra titt dom tätt. Olle blev lite sur att han blev efter Rasmus i minigolfen. Inte alls konstigt iochmed att han är 2 år yngre, men så tycker ju inte lillebror. När de sedan fick för sig att bryta arm och Olle vann varenda match över storebror så blev han rätt nöjd att han fick en seger där iaf! 


Vi hann bara säga hejdå till skolavslutningen innan det var dags för nästa kalas. Olle snart 7 år och idag tjuvstartade vi med barnkalas. Ett riktigt grabb-kalas. Tyvärr blev det riktigt skitväder, men det gick finfint ändå! 


Mitt i denna hektiska vecka så har jag även hunnit med Oslo två dagar. Det är ingen lögn att jag är trött och rätt sliten, men nu känns det som även jag har sommarlov snart! Tack till både mina päron och kära man att allt har gått i lås senaste veckorna! Nu är det äntligen lugnare veckor som kommer! 

Måste även visa en bild på lillebror från Ronja-skogen. Förra veckan satte Olles klass punkt på Ronja-temat med att vara i skogen 4 dagar. Vädret på topp och jag tror de har haft toppenbra dagar! En kväll bjöds alla föräldrar på besök till Ronja-skogen. Vi fikade och fick lyssna på skönsång av barnen. Så mysig skog! 

Bodil 

RSS 2.0