Varberg och storebror (30:e juli)

I vintras när det var skid VM så bodde släktingar hemma hos oss. Som tack fick vi låna min fasters stuga i apelviken, Varberg. Vi har tagit seden och vädret med ro. Bor man i viken som är bästa surfstället så lär man prova. Att vågsurfa är svårt, men grymt kul! Vi hyrde våtdräkter, flytvästar och brädor till hela familjen och försökte lära oss hur man gör. Även fast vädret inte är det bästa så är det lätt att fylla dagarna! 

Första dagen blåste det väldigt mycket! En groupie på en väldigt blåsig strand första kvällen!

Surf på gång! Men Olle ville inte prova dag 2. Olle körde skateboard hellre uppe vid fiket. 

Minigolf ett måste för familjen. Jag fick nästan stryk av Rasmus, men jag klarade mig precis! 

Och så har vår lillpojk haft namnsdag och fått ett eget fiskespö som vi provade "bara för att prova". Jag och Anette hann en förmiddag till gekås där vi brände några kronor. Ja, brorsan med familj har varit med oss men de har vi vinkat hejdå till nu. Nu semestrar vi vidare några dagar till! Kram Bodil 

Mjältön (19:e juli)

Vilken fin dag vi har haft! Vi tog båten tillsammans med Peppe, Moa och Emmy till Sveriges högsta ö, mjältön. En liten pärla i höga kusten som bjöd på en lagun som var så fin! Vår familj tog promenaden till toppen där utsikten över hav, vikar och hela höga kusten var fantastisk! Hit ska vi gå igen med mer tid på oss. Då vi inte hade hur mycket tid som helst så var vi föräldrar lättövertalade när Olle ville åka snålskjuts på ryggen. Känner mig rätt mör nu ikväll även fast han oftast satt på Daniels rygg. 

Middag på varma klippor och lekande barn som badade, plurrade och hade kul! En fantastisk eftermiddag och kväll!




Semesterdagar (15:e juli)

Dagarna går fort men det är härligt att vara lediga tillsammans. Här kommer några mobilbilder för att faktiskt komma ihåg vad vi har gjort den här semestern. Fast den här semestern ser rätt lik ut mot tidigare år hos familjen Bingman! 
Vi har varit i garp en kortis. Vi åkte in till stan för att spela äventyrsgolf helt i smak för fam Bingman. 
Vi åkte vidare till Källvik där vi fiskade på kvällar, badade i farfars uppvärmda pool och åkte på loppisar. Vi avslutade med cirkus maximum i Trosa innan vi for hemåt. Första cirkusbesöket för barnen och det var verkligen en rolig kväll för oss alla som var med! 

Sedan har vi varit hemma några dagar oxå! Jag (och lite Olle) har målat staket och Danken har målat en vindskiva Så lite nytta hann vi med! Nu bilar vi vidare i semestertider! Kram

RSS 2.0