Sista semesterdagen 7:e aug

Sitter på tåg och buss påväg hem från norrfällsviken. Har lämnat de övriga 3 i familjen kvar hos svärmor, men det tråkiga är att den kom till slut, den sista semesterdagen för den här sommaren. För mig. Jag har haft 5 fina veckor, och det är jättelång tid men jag känner mig ändå inte redo för att börja jobba igen. Så är det det känns.

Hursomhelst så har sista semesterresan varit mycket bra. Vi tog en liten "extrasväng" förbi Källvik på vår väg upp till höga kusten. Det var nämligen dags för lillkusinen Stella att bli döpt. En fin dag och som alltid trevligt när stora delar av släkten möts upp. Tog massor med kort med storkameran, men nu blir det enbart mobilbilder som visas.

Kusiner och plastkusiner.
Fiske vid källviksbryggan
Jag och Emmy. Storasyster till huvudpersonen Stella på dopdagen.

Efter Källvik så tog vi nästa stopp på alnön hos våra Alnö-kompisar. Resan mot höga kusten kändes lång i år så det var rätt skönt att sova en natt innan vi åkte vidare. Taco-kväll och prat och drömmar om en resa tillsammans. Kanske kanske kommer vi iväg!

Och så äntligen framme vid svärmors stuga som förövrigt är deras hem på heltid numera. Endel golfande som vanligt och Rasmus blir mer och mer sugen på att få ta ett grönt kort. Vi gjorde även favorit i repris och åkte ut till Mjältön och besteg toppen ännu en gång. Otroligt vacker utsikt!!

Jag hade spanat in höga kusten maraton som jag hade tänkt att vi hela familjen skulle springa. Danken kände sig dock för otränad och Olle får vänta något år till då minimaran var 2,8km lång. Slutade med att jag och Rasmus sprang. R sprang toppenduktigt och blev 8 bland massor av barn mellan 0-13 år. Jag blev riktigt nöjd även jag då jag sprang min kvartsmara på 49.49min. (Milen på ca 47.25)

Mjältöns topp! Så vackert!
Båthaveri! Som tur är skulle vi plocka upp farmor på storsand så vi var hyfsat nära stranden när motorn lade av. Tur att vi inte var påväg ut mot mjältön när motorn helt lade av. Lärdom: kolla alltid oljan, inte bara bensinen..
Vår söta blondin.
Puttning med fyra tremänningar som grabbarna har lekt så glatt med!
Höga kusten minimaraton.
Hejdå norrfällsviken för denna sommar!

Nu är jag snart halvvägs hem. Ska äntligen få byta buss mot tåg i hudik om en stund. Hade! / Bodil


RSS 2.0