April! (29:e april)

En kall vårmånad är snart till ända. Här kommer en bildbomb från mobilbilderna! 


Cyklar och sparkcyklar har tagits fram och det blir mycket utelek trots få plusgrader. Tallmon har fått många besök och framförallt Olle gillar att vara där. 


Och så kom den dagen då Rasmus långa hår skulle klippas av. Jag var nervös när det långa håret klipptes av, men vilken fin kille vi fick med oss hem! 

Det långa håret...
Ny snygg kille!
Långpromenad på långfredagen i Källvik!
Sockerdricksträd.
En skitkall påsk, här en selfie från en kall, snöig löprunda.

På påsken var vi ner till farfar i Källvik. Barnen hade fått tom tits i present så påskafton lekte och experimenterade vi just hela dagen. Vädret var kall och snöigt så någon vidare vårkänsla fick vi inte. 


I slutet av mars så fick jag en soft helg tillsammans med kompisar i carinas stuga. Massor av prat och några mil skidor. Inte heller denna gång tur med vädret, men vad gör väl det om man har fint sällskap!

Skidor gör mig glad!
Jag och Lena fuskade en liten bit. Liften var för frestande...

Det var några bilder från senaste månaden. Egentligen tycker jag bättre om att skriva just om en dag än att rabbla upp en hel månad. Men så blev det denna gång!  Imorgon är det sista april och det ryktas att varmare skönare väder är på gång. Idag åkte vi till mellsta för lite jogging och uteprommis. Så härligt att vara ute! Jag och Olle vill ha vår så vi har gjort iordning altanen. Nu på kvällskvisten är det minusgrader, men sommaren står och knackar på dörren! 


Prommis uppför branta stigen i mellsta. Olle sprang ur bild :o)
Olle har besök av klass-apan och har förvånansvärt tagit hand om honom hela dagen.

Allt för nu! / Bodil 


RSS 2.0