Påsklov (11:e april)

Ett påsklov har snart tagit slut. Ett lov där grabbarna har kunnat varit lediga från skola/dagis för en gångs skull. Idag har de kommit hem med tåget, eskorterade av mormor.  Konstigt tyst har det varit här hemma i några dagar, men vi har haft det skönt jag och Daniel. Jag har insett hur dagarna snurrar på med rätt mycket stress, även fast jag inte tänker på att jag stressar i vardagen så gör jag det. Att alltid rusa iväg från jobbet mitt i något oklart, att alltid laga middag, att alltid passa någon tid osv. Senaste dagarna har jag jobbat till punkt, inte lagat en matbit sedan i onsdags, kommit igång med träning och faktiskt hunnit pratat med min man Danken. 😊. 

Ikväll var det dock väldigt mysigt att få kramas lite extra med mina grabbar!! Nu känner jag mig fulltalig igen, nu när alla finns hemma i huset!

Själva påskhelgen spenderade vi hos Daniels mamma i norrfällsviken. Även grannstugan var fylld av tremänningar så mycket lek har det blivit. Och som alltid massor av frisk luft, en fin utflykt till skvalpudden, lekparkslek och en del golfsvingar. Kanske en ny påsktradition också då vi hyrde jympahallen i mjällom för innebandymatch tillsammans med kusiner och tremänningar. 

Här kommer några mobilkort, fler kort finns i storkameran. 

Golfsäsongen har börjat! Rasmus slår väldigt fint, Olle kör som vanligt på styrka och blir lite ilsk emellanåt när inte bollen går dit den ska:o)
Kaffe på skvalpudden är 10 poängare! Att blicka ut över klippor och hav...  Vi letade flytved och njöt av solen. Kul att barnen orkar gå på lite längre utflykter. 


Inbjudande klätterträd!
Nu är det läggis för länge sedan! / Bodil 



RSS 2.0