Glad Påsk! (21:a april)

April rullar på och påsken är snart förbi. Denna påsk fördrevs för ovanlighetens skull på hemmaplan och 2 dagar i Garphyttan. Vi träffade tjocka släkten hemma hos kusin Jenny på lördagen. 6 tremänningar fanns att leka med så hela dagen stannade vi och åt, pratade och hälsade på fåren som Jenny har tillsammans med sina grannar. Så många små söta lamm fanns att titta på! 
Så här såg min kusin Jenny ut när hon var liten... hennes dotter!
 
Inga barn trillade i, bara mormor.. 
 
På söndagen kom farfar och Kerstin på besök till Garphyttan. Återigen massor av mat och så en utflykt till fina Ånnaboda! Vilket väder! 
 
På söndag kväll åkte vi hem, men bara med en pojke. Rasmus stannade kvar i Garp hos mormor och morfar ett par dagar för att få ett halvt påsklov. Idag har vi njutit i trädgården mest hela dagen. Buskar har grävts upp och fyllts på med jord, i veckan kommer förhoppningsvis mer jord, då vi ska förlänga och lägga gräset litegranna mot våran skogsdel samt lägga igen en svacka. Även altanen blev oljad idag för visst vill man kunna sitta där sådana här dagar! 
 
Nu tar vi nya tag inför ännu en kortvecka på jobb och dagis! / kram på er alla!
 

Resande (11:e april)

Vilken fläng-vecka jag har haft! Så skönt med fredagkväll, men orkar just inte göra något som jag hade tänkt. Men vad gör väl det, ny dag imorgon!
 
Vi har njutit av vintern en sista helg. Vi drog till Vemdalen tillsammans med familjen Alnö. Stor stuga, skidor direkt till backen och mycket utförsåkning! Grabbarna gjorde stora framsteg och jag trodde aldrig att vi skulle kunna åka så tillsammans redan i år! En lyckad helg som fyllde på glädjen i mig.
Skiftande stilar i backen..
Familjen Alnö har utökats med lille Gustav, 6 mån. Här uppe på toppen för lunch i toppstugan.
Pappor och skidåkande barn!
 
 
I söndags var det bara att packa upp och packa om för nästa resa med jobbet. Jag och två kollegor var iväg på en effektiv smålands/hallands turné. Jag och kollegan hade planerat resan och den var minutplanerad :o). Tre möten i tre olika städer på två dagar, effektivt och aningens tröttande :o). Iaf Växjö, Halmstad, boende i Tylösand och sedan avslutade vi i Ullared på en flaskblåsarfabrik. Några minuter fanns även till godo för Gekås så nu har jag hunnit det också.
 
Nu äntligen någon lugn dag hemma, en sådan där vardags-dag.
 
/ Bodil 

RSS 2.0