Lite feber och astma

Söndagmorgon och så skönt med en ledig dag! Olle kraxar och har astma, men är på bättringsvägen. Det är bra att vi har en dag till att friskna till på innan skolan igen. Det blir inte mycket till vinterhelger. Idag hade vi tänkt slalom eller annan uteaktivitet, men det får nog vänta. Annars har helgerna bestått av innebandyhallar eller hockeyhallar. 


Monopolspel när Olle är sjuk.

Rasmus var på hockeysammandrag igår i Säter. Passade mig alldeles utmärkt att vara hemma med Olle! Jag hann ta mig en skidtur på morgonen innan de åkte, sedan var vi bara hemma och tog det bananas! Jag har jobbat mycket på slutet och inte tränat ens ett pass i veckan. Man mår ju så bra av att träna så igår när helgen närmade sig har jag lovat mig själv att det är skärpning på det! Tänkte faktiskt ha det som en nyårslöfte, men nu får det bli ett februarilöfte istället, nämligen träna 30 dagar i i sträck! 

Så här kan det se ut i tv soffan. Padd-familjen!

kortaste passet får vara 2 km löpning eller likvärdigt. Det kan tyckas som en konstig idé men det är sådana som kan få mig motiverad! Idag är kroppen öm, rivstart med gym på Friskis i fredags och så ett skidpass igår gör att otränade muskler värker! Idag är det dags för pass 3 av 30. 


10 års kalas (5:e feb)

10 års kalas! Och vilket roligt sådant! Vi "köpte oss fria" från kalasbestyren och kalasade på Leos lekland. Måste säga att det var väldigt trevligt och jag var nästan piggare när kalaset var slut än innan jag åkte dit. Och det bästa av allt var att Rasmus gav kalaset båda tummarna upp! 


Olle spelade innebandysammandrag i Mora igår. Han kom hem med tre vinster och en bra dag. Själv stannade jag hemma i min ensamhet. Försökte jobba ikapp några timmar, på tok för mycket på jobbet nu när vi är mitt i en fabriksflytt. Jag vill verkligen inte jobba för mycket men just nu har jag svårt att välja det. Hoppas på rekryteringar om ett par månader

Tyvärr är helgen slut nu... på återseende!


Denna 10 åring...

...är vår goa son. Äldsta sonen som börjar bli så stor och klok. En kille som har humor, älskar sport, leka med kompisar, spela fifa på tv-spelet och mycket annat. Även en pojk som funderar en del och i vissa situationer är rätt blyg och osocial. 


Han är nöjd med dagen och det är även jag! Skönt med onsdag=tidig hämtning och vi har i lugn och ro firat och fikat på eftermiddagen. På kvällen valde Rasmus middagsställe så vi var på Tacobar på kupan och åt middag! Kladdkaka som tårta och mina päron kompletterade med mer kakor. Ja, de kom hit och firade med oss! 

Födelsedagsmätningen på plankan i bollrummet fylldes på. 138cm mätte 10 åringen in på.

Och så äntligen så fick han den där telefonen som han har längtat efter. Vi hade gömt telefonen under våran säng. Efter att han öppnat de andra paketen så ringde jag i smyg till hans telefon. Han såg ut som ett frågetecken när han hörde ringsignalerna. När han förstod att det var hans födeldagstelefon så blev det glädje i ögonen!

Han brukar inte visa så mycket känslor vår storpojk, men idag har han varit nöjd med dagen! 


RSS 2.0