Vi firar fast jobb! (27:e mars)

Åhh vad skönt med fredag! Det ända som fattas är Daniel som är till fjälls med jobbet. Jag och Rasmus har haft en superbra avslutning på veckan. Vi har varit på badet efter dagis och plaskat & åkt rutschkana. Efter det så blev det Mc Donken då en annan kände sig helt slut för att ställa sig att laga middag. Vi passar på nu när pappa Bingman är borta :o)

Jag har fått fast jobb i veckan!!! Känns superskönt nu när jag snart ska vara långledig igen. Jag kan skatta mig lycklig nu när det är så många som lever med varsel och arbetslöshet, särskilt i den bransh där jag jobbar. Positivt nog så satsas det friskt på Dellner Couplers!

Idag har det varit indiantema på dagis, Så här såg Rasmus ut när jag hämtade honom. (fast utan hamburgare i munnen)




Bodil, magen och Rasmus busar. Rasmus tror att bebisen leker mycket med Lego i magen. Jag frågade honom om han trodde mamma hade lego i magen. Nej sa han efter en stunds fundering. Sen lös han upp och sa" mamma äta lego"
Hade inte tänkt mig en sån här bild, men blev ju rätt kul ändå!

Varje dag skottas det snö... Vad ska vi göra när snön har smält bort :o)

// Trevlig helg// Bodil

Daniel hugger i sten...(20:e mars)

Då var det dags för vårat husprojekt som just nu heter "Projekt gästrum". Av vårat gigantiska förråd ska halva göras till ett gästrum. Målet är att få det klart innan vi blir 4 i familjen. Förrådet har tömts och som alla vet var det ju rätt mycket saker som fanns där, vilket just nu betyder att det är helt FULLT av grejer i hela källaren. Daniel har på kvällarna roat sig med att tagit upp ett hål i väggen där dörren ska sitta. En ca 25 cm vägg av hålbetong som han ska ta sig genom. Det var någon kväll han fick lov att vila sig för att han hade sååå ont i händerna.. :o) Men nu är hela dörrhålet klart! Nu ska vi städa bort skrot och damm i helgen!
Dammig Daniel..          
Dammig Daniel, början till en dörr och dammtältet som har byggts upp i gillestugan.

Imorgon ska vi åka till Falun och titta på Svenska Skidspelen!

Hej för nu! // Bodil



Skidutflykt, men några prickar kvar...

Idag gjordes första utflykten bland civila efter vattkopporna. Mormor, morfar, Rasmus och mamma har varit på skidutflykt, gamlingarna över 60 tog en längre tur upp på Tjärna berget medan Rasmus och halvtjock mamma drog Rasmus i skidpulkan nere på platten. Utflykten slutade med fika vid Plättbacken där även Rasmus fick åka skidor några hundra meter. Målet för Rasmus var att åka i spåret ända till skogen och det klarade han! Sedan var han nöjd och gick tillbaka. På måndag hoppas vi att det är en "normal" vecka igen med dagis och jobb för oss båda. Mormor har hjälpt oss att VAB:at 2 dagar så att vi har fått ihop veckan. , tack för hjälpen!

Pappa Bingman roar sig i Stockholm denna helg med gamla poolare, men kommer hem imorgon igen! Då fortsätter "projekt nytt rum i källaren" som jag får berätta om någon annan gång!

Hej för nu! / 3 Carlssons och en liten Bingman

.. men tung tycker mamma. Används varje dag till dagis, men då sitter den bakom cykeln som tur är.


                        

RSS 2.0