3.80 kr st (5:e juni)

Första saftkoket är gjort av rabarber. Jag räknade ut vad en flaska kostar per st och det blev ynka 3.80kr per flaska! Tänk vilken skillnad på pris mot affären. Lediga dagar är så sköna, vi har varit hemma och grejat och fixat. Gjort lite dittan och dattan. Olle hade en kompis här idag och det blev återigen en tur till tallmon. Nu kryllar det av liljekonvaljer så jag fick en härlig stund i skogen medans killarna cyklade!

och så fotboll såklart. Olles lag skulle spela mot tunabro. Förra året förlorade de med typ 15-0 mot det laget och det kom typ halva laget ihåg med skräckblandad förtjusning. Nu är det ett lag med massor av fotbollstokiga killar. Gissa lyckan när de vann med 6-4 i en underhållande match! 


Olle hade en aktiv och rolig vecka i skolan förra veckan. 3 hela utedagar i den såkallade Ronja-skogen. Vi träffades även en kväll med alla föräldrar för fika och se deras mysiga skog! Sedan på torsdagen så var det dags för skolresa. Buss till grannstaden Falun och bad i Slättabadet. Nöjd och trött kille efter den skolveckan.


Förra helgen var vi i garp hos mormor och morfar och träffade kusinerna. Toppenfint väder och det badades i sandgropen. 

Det var allt för nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0