Att spela hockey

I många år har Rasmus velat spela hockey. Vi föräldrar har inte direkt varit drivande till att välja den sporten, men så i höstas så gav vi vika för Rasmus vilja. Han har verkligen velat detta själv och fått tagit stort ansvar för sina hockeyprylar, torka skridskor och hålla ordning på allt. Idag har det varit cup på hemmaplan och han har spelat tre matcher. Han har verkligen blivit bättre sedan starten, men som han säger själv är det lite läskigt med närkamper. Trots att jag inte är någon hockeyfantast så är det ju alltid så otroligt roligt att titta på sina barn när de spelar match, uppträder eller tävlar med annat! Det är livet det!

Att det har varit första advent har nästan gått förbi, men ett adventsfika har vi hunnit med. Har varit så trött, så trött, så orkar inte riktigt ta tag i allt just nu, men ljusstakar och lite julgrejer har kommit fram!
Snart ny vecka igen och på allvar nedräkning till vår semester som närmar sig med stormsteg!

I tisdags var jag med i skolan, den mesta tiden i Olles klass, men även en kortis i Rasmus klass. Alltid bra att se hur de har det. Särskilt i Olles klass där det är en del intriger grabbarna emellan.
Igår var det äntligen sol och vi åkte skridskor alla fyra på Tunet. Solen nådde inte över trädtopparna. Det märks att det är den mörka månaden november! Men för mig var det en utflykt som gav energi i massor!

På återseende! / Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0