Innebandy och sjukdomar (20:e mars)

Ingen vinternjutning denna helg, ser ut som det är slut med det för den här vintern. Danken kör influensa och Olle har haft feber ett dygn, men den försvann lika fort som den kom. Igår var det innebandy för hela slanten. På olika ställen såklart. Rasmus fick åka själv på sin cup iochmed sjuka pappan i huset. Jag och Olle åkte till gyllehallen på hans cup. Har inte tittat så mycket på Olle när han har spelat så det var kul att se han kämpa! Han fick göra ett mål också vilket var glädje för honom! I den andra matchen så gick han av mitt i ett byte och var tokledsen. Ont i magen och ledsen, vi fick avbryta cupen halvvägs och åkte hem i stället. Och ja, det var feber på lillebror när vi kom hem så det var det som var felet, stackarn! 

Idag plock av hallgarderober, kläder, kupan med Rasmus, mer plock och släng, tvätt, skoprovning, rensning osv. En rätt välbehövlig dag för mig/oss vuxna som har haft för dålig koll/ för mycket i huvudena sista veckorna. 

Danken och Olle kör kombinerad vab/sjuka imorgon. Sedan får vi se hur alla mår efter det. Tycker nämligen att storebror i huset börjat snora också... 
För två veckor sedan körde vi första gången i plättbacken för den här vintern. Skamligt att det inte blivit fler åk i år, men man hinner inte allt. Superhärligt väder och en vecka senare var backen helt grön! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0