Sommarveckor

Oj vad tiden går! Äntligen semester, inne på vecka 2 av 5. Första veckan var ett enda snorinferno med förkylningar på alla 4. Nu är vi skapligt pigga och iväg på semester hela familjen. Åh vilken bra dag vi har haft! En cykelsemester längs göta kanal, från borensberg till bergs slussar. Imorgon ska vi tillbaks samma väg och hoppas på lika bra dag. Fast det varnas för både motvind och skurar.

Vi har ju hunnit en massa annat också de senaste veckorna. Här kommer några bilder från i midsomras som i sedvanlig ordning firades i Järvsö med fam Alnö och fam Peppe. Denna midsommar med värme, bad och så trevligt sällskap!

Helgen efter midsommar så var det dags för Dalecarlia cup. R spelade 6 matcher och Olle fick spela en uppvisningsmatch. Farmor var här och hjälpte oss med allt vad det innebär när det är cupdagar.

Nu är det sovdags från lilla vandrarhemmet vid Bergs slussar. Hörs vidare snart. PS om detta inlägg ser konstigt ut så beror det på att jag har uppdaterat appen och den ser heeelt annorlunda ut...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0