Yr.no lurade oss (13:e sep)

Sitter i bilen påväg hemåt efter en helg i Järvsö-stugan. Härligt som vanligt! Tycker om hösthelger där, lingon i mängder, mycket frisk luft och brygg-fiske. Rasmus fick feber och ont i halsen så det blev lite extra lugnt. Vi hade packat kläder efter väderprognosen, dvs inga regnkläder, men yr.no lurade oss rejält! Lördags fm bjöd på ett riktigt regnväder så vi tog bilen och minglade runt i omgivningarna medans vi väntade på bättre väder. Det byggs mycket runt Järvsöbacken och downhill cykling verkar det gå bra för. Fullt ös en regnig lördag! 

På eftermiddagen plockade vi både lingon och blåbär vid stugan. Vi kokade sylt på lördagskvällen men hade inte riktigt tänkt på att det behövdes så mycket socker. Bidde en del lingon kvar. På söndagen tog jag och Rasmus bilen (för att ta hand om sjuklingen) de få 100 meter till ett annat lingonställe. Vi plockade 7 liter på ett litet kick! Rasmus är grym på att plocka, verkligen bra hjälp!! 




Nu ska vi hem och känna av om det blir vab imorgon eller ej. / Bodil

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt med Jääschöö helg och lingonplock! Blir lite avis, har inte riktigt ork med plock nu när magen är...typ gigantisk. Hälsa alla! Kram

2015-09-18 @ 18:16:03
Postat av: Moa

Oj, den anonyma var jag 😄

2015-09-18 @ 18:16:41
Postat av: Moa

Oj, den anonyma var jag 😄

2015-09-18 @ 18:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0