Hej igen! (2:a maj)

Nu var det ett tag sedan det blev bloggat igen! Veckorna rullar på. Har börjat dagen med go-frukost och sedan ett pass på friskis. Nu återstår en hel dag utan nämnvärt många planer eller måsten. Fantastiskt skönt att det bara är lördag iochmed att gårdagen var en ledig dag!
 
Jag har laddat in korten från storkameran så här kommer några bilder från senaste veckorna. Först några bilder från påsken, Höga kusten. Det är så fint där!
En skön solvägg och grabbarna täljer sina första smörknivar i säregen stil....
 
 
Och här kommer några bilder från vårt nya tillhåll, Tallmon där framförallt Olle älskar att cykla omkring i de olika hopp och backar som finns. Ibland är det rätt mycket folk där, betydligt äldre barn, då blir Rasmus lite blyg och törs knappt cykla. Olle däremot drar med sig sin bror och ropar "tut tut i backen" till de stora grabbarna som snällt flyttar på sig. :o)
Och så firade vi sista April som vanligt här hemma på gatan. En lite mindre brasa i år som brann ner rätt snabbt! Vi får se om det var sista året för den traditionen då det ska byggas skola och ändras vägar precis där våran majbrasa ligger.
Hälsningar Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0