Gävle 7:e juni

En sådan lekhelg vi har haft! Vi brukar ta oss en weekend tillsammans med familjen Männikkö innan sommaren börjar på riktigt. Detta år ville vi inte åka så långt så det blev en helg i Gävle. Vi började med alborgen och liknande fångarna på fortet på fredagen. Fullt ös och vi fick jobba med samarbetet inom familjen. Grymt kul och hit ska vi åka igen! 

På lördagen var det rätt dåligt väder så vi valde lekland och bad på hotellet istället för de uteaktiviteter vi hade tänkt. Idag en halvdag vid Högbo bruk innan hemfärd. Grymt lyckad helg och man får mersmak på semester! 
Har ett helt gäng med suddiga bilder med mig hem, men det var lite så helgen har varit. Full fart och mycket lek för alla i familjen. Här är vi i rummet Super Mario på alborgen. Många rum var väldigt svåra och vi lärde oss med tiden. Massor av skratt, lite besvikelse, tävlingsjävul som fick försökas sväljas av de vuxna, några tårar när det kom hårda basketbollar i huvudet på minstingen. 

God mat och ett par kilo tyngre känns det som vi har blivit över helgen. Olle har ätit mer än någonsin! Förutom hotellfrukostarna som inte är hans grej.

Ett stopp vid Högbo bruk på vägen hem. Minigolf till Rasmus glädje. Nu spurtar vi vidare mot den långa sommarsemestern som kommer allt närmre! /Bodil 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0