Några bilder från semestrar (5:e aug)

Äntligen fick jag in mina bilder från storkameran, så här kommer en del bilder från både norr och söder i vårt fina land. Annars så lullar vi hemma och det är förbaskat skönt. Dagarna kommer och går och vi smågrejar, målar, är bara hemma, kompislek och någon kort utflykt. Det är semester det ! Idag en liten regnig dag, men nu ser vi verkligen fram emot fina soliga dagar de få dagar som är kvar på semestern.
Krabbfiske i Varberg med kusinerna. Tänk vad roande detta kan vara för både stora och små!
En så mysig fiskerestaurang i Träslövsläge utanför Varberg. Det märks att myrorna i brallorna blir färre för varje år på barnen. nu kan man mer sitta och njuta av maten än att ha koll på myr-i-brallan-pojkar. Och det är ju skönt! Denna restaurang fick 5 stjärnor av oss vuxna, men att vara äggallergiker så får den minus 5. 4 alternativ på barnmenyn pannkaka, köttbullar, hamburgare allt innehållande ägg. Rasmus tog fjärde alternativet köttfärssås och Olle åt en tallrik strips med gurka till. Men å andra sidan så hade de iaf koll på ingredienserna vilket kanske låter självklart, men det är många sommarställen som har noll koll på sånt!
En sexårings tandrad!
En av de största krabborna vi fick!          Och så kommer några bilder från höga kusten igen. från den kvällen som var den finaste kvällen tror jag. Utflykten med båten till Mjältön bjöd på toppbestigning av Sveriges Högsta ö och sedan middag på klipporna i varmt väder. Det är sommar det! Själva toppbestigningen var vi lite under tidsnöd så det slutade med att Olle fick sitta både på min och Daniels rygg för att vi överhuvudtaget komma upp :o). Men upp kom vi till en så fin utsikt över Höga kusten! 
 
 
 
En middag på klippor i solen precis som det ska vara! Goda hamburgare, plurrande barn och trevligt. Precis som det ska vara! Det var allt för nu. /Bodil

Kommentarer
Postat av: Carina

Vilka mysiga sommarbilder!! Ni verkar ha hunnit med en del på er semester och jag ser fram emot att få se fler bilder framöver :). Hoppas att vi hinner ses snart också.

ha det bra! Kram Carina

2015-08-06 @ 09:07:02
URL: http://www.carina-mittskliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0