Söndag kväll (14:e sep)

En hemmahelg har passerat, rätt så mycket fotboll på agendan har det varit. Avslutning på Serien BT tigern. Rasmus spelade två matcher på lördagen där de vann båda! Jag tittade på en av dem och det var en jättefin match! Ett gäng killar som har blivit ett lag och ger varandra fina passningar. Tänk vad de har lärt sig under den här säsongen. Idag mera boll, men enbart för Daniel som tränare och egen match.
 
Vi andra hängde mest hemmavid. Cyklade och röstade med förhoppning om att Borlänges invånare tar sitt förnuft till fånga och röstar vettigt. Tyvärr så tror jag att SD kommer öka markant här i stan. Kan inte förstå att så många är så funtade i huvudet att de tror på SDs politik. Nog om det, men det stör mig.
 
Vi cyklade vidare till vårt trattis-ställe för att kolla läget litegranna. Vi hittade rätt mycket bebis-trattisar så det är på gång! Sedan blev det TV spelande, städning av tvättstuga och grann-lek. Ja, grannleken gick inte lika bra denna gång. Grannarna på andra sidan staketet har hundar, men de bor i en hundgård. Nu var en av hundarna skadade och bodde inne. Har noterat att Olle har haft röda ögon tidigare i veckan en par gånger, men idag när han kom hem var det med röda svullna ögon och uppsvällda ögonvitor, pipande astma i halsen. Ja det är aldrig roligt med alleriger men vi får nog lägga till en viss typ av hund på Olles allergi-lista. Det är tur att vi har mediciner, det känns tryggt. Det verkar ju vara skillnad på hund och hund också. Vi träffar ju rätt ofta Max hund och den är det aldrig några problem med... Jag hoppas det lägger sig under natten så att han ser ut som vanligt imorgon igen lill-skrutten.
 
Kameran har legat på hyllan en sådan här fin helg! / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0