Middagen serverad 23:e okt

Nu är vi i full gång med projekt hall och badrum. Saker står inte på sin rätta plats och det är rörigt, men det är så sköönt att vara igång med projekt hall. Ett projekt som vi säkert har pratat om att vi vill göra i flera år. Att bygga in halva vår veranda och få en större hall. Yttertrappen är riven, några reglar uppsatta som ett första tecken till en vägg med ett fönster i. Spännande!! Parallellt gör vi även badrum uppe. Utrivet även det och ett enda tomt urblåst rum just nu.
 
Svärfar har vi vinkat hejdå till idag. Han har varit här och hjälpt oss igång, köpt material, hämtat och lämnat barn, barnvaktat och framförallt lagat mat! och när svärfar lager mat så gör han det ordentligt. Ena dagen storkok ärtsoppa, andra dagen storkok gulashsoppa och ärtsoppa och tredje dagen storkok korvgryta! Så är det någon som vill komma på spontanmiddag där ärtsoppa står på menyn i ett halvstökigt hus så är ni just nu hjärtligt välkomna! Ja middagen färdiglagad hela veckan lång, inte dåligt det!
 
Idag har det varit föräldramöte på dagis, en öppethus-variant. Trevligt och det känns redan nu lite vemodigt att vi snart är klara med den trygga dagisvärlden. Imorgon är det fredag och helg igen. Tänk vad bra!
Vi njuter av de goda vinteräpplena. För få äppelpajer, men det går ju att ändra på. vi gjorde torkade äpplen i ugnen över natten och de blev riktigt bra faktiskt!
Lovar lite renoveringsbilder nästa gång! /Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0