Lätt stökigt, typ överallt (30:e okt)

Det händer massor här mitt i renoveringen, men fortfarande är vi i rivstadiet så en rätt lång väg kvar... Snart snart är det nog dags för att bygga upp igen så att det blir klart någon gång. Huvudsaken är att det går framåt och det gör det!
 
Idag har jag och grabbarna haft ledig höstlovsdag. Vi fick sällskap av familjen Ida & Max på en bowlingutflykt på förmiddagen. Vi tog oss även en lunch på Ikea, och där var vi inte själva direkt! Gudars vad folk! Sedan blev det mest slit. Lasta kärra med skräp, köpa byggmaterial och laga mat. Däremellan allt barnprat, tjat och skratt. Är helt supertrött efter en dag "ledigt". :o)
 
Igår åkte ytterväggen bort så nu är det lätt svalt här inne då vi bara har vindpapp/täcke som ett fönster i nya hallen. Gamla dörren är provisoriskt flyttad till där den nya dörren ska sitta. Golvet i gamla hallen har tagits bort idag samt den lilla spaljén i hallen. Den kommer jag inte sakna. Badrumsväggar börjar förberedas med allt vad det ska vara och mycket annat. Här kommer några bilder på byggkaoset!
 
Ett hål där ytterdörren satt. Även väggsnutten till vänster är bort nu. Istället en början till ett fönster ett par meter längre ut.
Utvändig börjar det ta mer form. Ytterpanelen är på plats, grunden lagad och målad där gamla trappen stod. Vi väntar på en ny ytterdörr då våran nuvarande blev felvänd.
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Åh vad roligt med renovering! Ser ut att bli bra!

2014-10-30 @ 22:19:01
Postat av: Carina

Det blir ju jättefint!!!! Ska försöka ta mig bort till er och få se allt på riktigt.

Ha ett bra höstlov!
Kram Carina

2014-10-31 @ 06:30:32
URL: http://carina-mittskliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0