Slithelg (20:e maj)

Ja redan tisdag och vi vuxna är lite slitna. Vi slet i helgen och det blir nog en helg som går till historien i jobb på en helg för familjen Bingman. Bor man med en social prick som måste få sin sociala kvot uppfylld samt behöver njuta av helgen så är det inte ofta som vi båda jobbar på så här. Grabbarna har låtit oss jobbat på och lekt med grannbarnen mestadels. Hela garaget har gåtts över med rödfärg, det vita har gåtts över med grundolja och grundfärg, svart har målats på lampa och lite-här-och-där. Ser nu väldigt mycket trevligare ut. helt plötsligt ser dock de bruna dörrarna urfula ut så lite förhoppning om svart färg på dem så är jag nog nöjd sen! Lägg därtill att vi har öst ut några ton jord till, krattat, plattat, sått gräs, satt potatis och morötter så var helgen enbart full med jobb. Men det är ju skönt för själen!
En social prick sliter med garage och jordhög.
Och så var det ju Rasmus första riktiga match. Den var lyckad och en nöjd stor-pojk! Han verkar ha funnit sin plats i sitt "nya" lag. Till min förvåning hade han bestämt att han skulle hem och leka med en kille i laget som bor några kvarter bort. Vår annars rätt försiktiga pojk (till nya platser) åkte hem och lekte med sin nya kompis. Jag blir glad att han "törs" :o).
 
Vidare i fotbollens tecken gick det idag då Olle för första gången fick följa med på boll-lek. Passande samma tid som Rasmus fotbollsträning. Även lill-pojken var nöjd att få vara "fotbollsspelare". 
     
Grannlek!
På söndagseftermiddagen gick Rasmus på picknick med sin kompis Ida. De ville vara utan lillebrorsor och ibland måste de ju få vara själva. jag och Olle tog oss en egen picknick till lekparken nedanför oss. En butter Olle till en början som så gärna vill vara med sin idol till storebror. När picknicken bestod av gurka, digestive och salta pinnar så försvann den buttra minen :o).
Hadegott! / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0