Skolavslutning! (12:e juni)

Idag var en speciell dag för många och så även för oss. Första skolavslutningen och ett helt år har Rasmus gått i förskoleklass Korallen på Tjärnaängsskolan. En fin avslutning med mycket sång och fina ord från elever och rektor. Alla förskoleklasser sjöng Idas sommarvisa på scenen, så söta alla de små. Skolkör, 3:or och 6:or sjöng även de sånger på scenen. Att sedan vår ibland så blyga pojk var upp på scenen en gång till och gav en ros till en "friends:are" så tyckte jag att han var supermodig! En friendsare är en elev som står upp för alla och jobbar aktivt mot mobbing. Det avslutades med att hela skolan dansade en dans "hip hop aktigt" och det såg ju för roligt ut när havet av elever stod och dansade vid sina stolar. Sedan tårtkalas i klassrummet tillsammans med fröknarna! Vi fick även en smakupplevelse från de somaliska familjerna som hade bakat sambos istället för tårtor. En typ av perog som smakade fantastiskt!  
 
Dagens fortsattes tillsammans med Ida med mamma enligt önskemål. De skulle få bestämma lunch-ställe så vi hamnade till slut på Mc Donalds... så mysigt och enbart sitta och äta tillsammans med enbart våra stora barn. Ja för lillebröderna hade vi lämnat på dagis faktiskt! Men till efterrätten så hämtade vi småttingarna och åt glass i banan-parken innan regnet tvingade hem oss.  
 
Rasmus var nöjd med dagen, men det är väl mest mor i huset som är nostalgisk och undrar vart åren tar vägen. Nu ska vi gå på fritids i två veckor innan det riktiga sommarlovet kommer till oss! Sedan kommervi börja på en annan skola till hösten, men det tar vi en annan dag.
 
Upptäcker nu när jag ska lägga in bilder att jag på något vis har klantat bort alla bilderna. Kan inte hitta dem och inte är de kvar i kameran heller. Besviken!! Hela Rasmus skolavslutning borta i bilder, bu vad tråkigt.
 
Tänkte jag skulle föreviga Tjärnaängsskolan sång då den verkligen har en mening om att vi alla är lika värda.Här kommer refrengen:
Vi är alla som pusselbitar
Olika men lika unika
Vissa bitar passar inte ihop
Men varje bit passar med nån
Tillsammans blir vi en helhet
Där var och en bidrar med sitt
Vi är alla Lika Unika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0