Äntligen snö (12:e jan)

Och så äntligen kom vintern! och det var då på tiden. jag har njutit av att skotta, att se barnen leka i snön och framförallt kunna njuta av det som man ska göra på vintern, dvs pulka, skidor, skridskor och snölek! Vi valde att åka slalom idag i Romme. Det härligaste som finns är att se sina barns framsteg. Spelar ingen roll om det rör sig om slalom, bädda sängen eller rita en gubbe, det är så härligt att se hur de utvecklas! Olle har varit försiktig i backen och rädd för liften, men idag bestämde han sig för att börja åka lift. Lite nervöst, men det gick ju toppen. Det är så roligt att se när de blir stolt över sig själva. Det blev Olle idag. Och jag över honom.
 
Daniel utvecklas han också trots sin ålder. Han is-spolar för fullt hela helgen. Nu är han fullärd och 2:a spolare i kvarteret :o). Snart, snart om några dagar är nog rinken klar. Har tagit sin tid från en grön sunkig gräsmatta till hockeyrink!
 
Annars har ju en hel (nästan) jobb/dagis/skol vecka gått också. Kan inte säga att jag är förtjust i att återigen gå in i trött-träsket, upp tidigt på mornarna igen. Slut med en massa sköna icke-stress dagar. Rasmus har dragit ut en sådan där ruggigt lös tand igen. Den 7:e tror jag. Nu börjar det gå på rutin, tänderna dras ut mer rejält nu. Inte som den vickande tanden i Järvsö som var så lös så den ramlade ut i sömnen. Nu trängs nya stora tänder med gluggar och några mjölktänder!
 
Korten har kajkat ur. Ingen bra dator och dålig mobil gör att det inte blir så mycket kort just nu.. Hade! // Bodil
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0