Mysbyxhelg (16:e feb)

En helg med OS och grått trökväder har gjort att det blivit mysbyxor på och rätt mycket inomhus. Men vilket OS, unikt och historia med alla medaljer! Igår fick vi dock med oss några kompisar till Plättbacken så att vi tog oss ut i trökvädret. För ut måste vi, annars blir jag smått tokig på speedade barn. Grabbarna hade bestämt sig för slalom och för första gången gick vi dit med enbart barnens skidor. Tänk vad skönt att de åkte helt själva i liften och backen! Vad stora de blir! Snön vräkte ned och riktigt vinterväder om än någon grad för mycket. Pappan längre bort på gatan byggde hopp. Rasmus och granntjejen Ida åkte varv efter varv och hoppade.
 
Idag har vi haft mysbyxor på igen större delen av dagen. Grannpojken har varit här på lek medans föräldrarna satt klistrade framför OS. Sedan dags för sport-eftermiddagen. Daniel drog på hockeybockey (största förlusten för i år 14-1) jag och grabbarna kom till slut iväg på Rasmus innebandy träning efter lite bilkrångel, och sedan direkt hem och byta om för mitt skivstångspass på friskis. Ja, det går i ett ibland även en lugn dag som denna :o)
Skid-och-bob killar i Plättis.
Vintrig och blöt Plättbacke..
Innebandyträning. Rasmus på språng. Iochmed att Danken oftast har hockeybockey när Rasmus har träning så blir det mest jag som är med. Tänk vad de alla har lärt sig. Så kul att se, idag var det riktigt underhållande matcher på slutet. Full fart, passningar och glädjerop när något mål gjordes! Skiftande stilar, men hejja-rop och glada barn, precis som träningslek för små barn ska vara. Bra tränare och Rasmus känner sig trygg och börjar så smått bli lite lite tjenis med några grabbar.
Ännu en vecka till ända.. Nya tag imorgon igen. / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0