Hej december! (12:e dec)

Nu var det ett tag sedan det blev skrivet här. Men hälsan på undertecknad har varit risig. Och är man sjuk i dessa så mörka trötta månader så är man inge pigg helt enkelt. Ja risig sedan förra inlägget och inte ens frisk än. Önskar mig lite pigghet, den kommer förr eller senare.
 
Vi har haft fullt upp de senaste veckorna, kanske är det därför det tar sådan tid att bli frisk, men vi har firat födelsedagar. Mannen i huset fyllde 40 den 1:a dec. Partaj för de närmsta sörjande och det slets veckan innan för att komma iordning i ett hus som var stökigare än stökigast. Damm efter fönsterbyten, slutspurten på renoveringen och mitt i allt möblerade vi om i grabbarnas rum. Svärmor var här och hjälpte oss och hade inte hon hjälpt oss så hade vi inte fått så fint som vi faktiskt fick till Dankens fest!
Vi skruvar nytt skrivbord under nya loftsängen i Rasmus rum. Olle har fått Rasmus gamla säng.
Emmy charmar släkten
Två svärmödrar och festfixare. Den ena till 40 års fest och den andra till 70 års fest. Går säkert att hyra in dem om det är någon som behöver festhjälp.
Veckan efter fortsatte vi att fira. Denna gång i Garphyttan och tillsammans med hela tjocka släkten. Dags för min far att fylla 70 år. Trevligt och lyckat att få träffa pappas släkt som vi inte hinner träffa så ofta.
Och här har vi 70 åringen himself!
Nu har decembers festligheter över och äntligen kan man börja längta efter julen! Denna helg hemma för tre av oss. Mannen blev kidnappad igår på en 40-års helg av kompisar. Han befinner sig i fina Åre medans jag och barnen håller oss hemma. Och som vanligt så skönt att det är fredag igen. En fredag som jag för en gångs skull fick följa med Olle på simskola. Annars brukar Daniel sköta fredagssimskolan. Han tycker det är skoj vår grabb, nu är det bara en gång kvar. Sedan en sväng till apoteket för inköp av lite mer spray och piller till mig, sedan till videoaffären där det var Olles uppdrag för dagen att bjuda familjen på film och fredagssnack. Årets adventskalender består av en mix av uppdrag, paket och "tråkiga paket" som Olle kallar det, dvs strumpor och kalsong-paket sådant där som behövs.
Luciafirande på dagis hann vi även med igår kväll. Här en uppstoppad tomte som till detta år kändes som en stor pojke på lussefirandet.
Det var en snabb resumé från några veckor bak i tiden. Trevlig Lucia alla ni. Det ska vi ha, kl 08.00 på Lugnets sporthall... ehh. /Bodil

Kommentarer
Postat av: mormor

Jättefina kort! Jag önskar sååå att du ska pigga på dig snart! Det har varit mycket trevligt på våra kalas.

2014-12-14 @ 17:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0