Namnsdagen (26:e oktober)

Vissa funderar länge på vad sitt barn ska heta, vissa vet det på en gång. Vi visste på en gång att Rasmus blev en Rasmus. Vår Rasmus och idag är det Rasmus-namnsdagen. Det brukar vi fira med ett litet paket och såklart en fika också!

En stor framtand har kommit fram, den andra syns inte till. Första tandläkarbesök igår och inga hål. vi ska dock tillbaka och röntga underkäken för att se hur många tänder som gömmer sig då han har en mjölktand för mycket.
 
Grabbarna lekte med grannbarnen hela förmiddagen medans vi fick en heldel gjort. Ett stort lass till tippen och halva gräsmattan blev krattad. Tänk vad man hinner om man bara får jobba på utan avbrott. Kvällen blev lugn, istället för middag med vänner blev det Yatzy och rim-memory-kväll. Rasmus älskar verkligen att spela spel. Alla möjliga spel. Mer skoj nu när man kan börja spela lite svårare spel som en annan tycker är roligt. Nu ska vi invänta att två grabbar somnar, sedan blir det film för oss vuxna. En väldigt lugn lördagskväll på Mats Knuts Väg...
// Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0