Bus eller godis (2:a nov)

Helg igen och så härligt att vara ledig! Vi cyklade hela familjen till skogen på förmiddagen för lite svamp-plockning. Olle har växt i nästa cykel, 16-tummaren, och trampade på i full fart. Nu är det lite lättare att åka tillsammans på cykelutflykt när Olle har fått en större cykel. Han såg så stor ut där han satt och trampade på sin cykel i som vanligt racertempo :o), lill-pojken!
Duktig liten svampletare
Grabbarna börjar bli vana att plocka svamp och hittar minsann litegranna själva. Tacksamt svampställe som ligger så pass nära oss så de hinner inte tröttna. Inte finns det massor av svamp, men lagomt många frusna stela svampar fick vi med oss hem. De åkte ner i kvällens älg-gryta som smakade gott.
På eftermiddagen/kvällen fick vi besök av familjen Männikkös och barnen hade bestämt sig för att köra bus eller godis. Det var en glad syn som följde de 4 uppspelta barnen som alla för första gången knackade på dörrar hos ett par grannar och hos några dagis/klasskompisar. Visst ser de söta ut? Vi körde inte på skräcktema utan en pirat, Tingeling-häxa, riddare och Spiderman. Inte så skräckinjagande som vissa andra som knackar på dörren så här års....
 
Nu har vi vinkat hejdå och sjunker ner i soffan för lite TV-tittande. / Bodil
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0