Glasmästarn och sommarben (29:e maj)

Jag kommer ihåg när jag var liten när man hade råkat gjort något som inte var något bra... man kände sig rätt så skyldig och förstod att det var dumt gjort... Med en sådan min kom Rasmus in i hallen en morgon innan dagis. Han såg väldigt skyldig ut och läpparna darrade. Till slut fick han fram genom gråten vad som hänt. Fönsterrutan hade råkat fått en golfboll skjuten på sig. Klirr. Det var inte så länge sedan vi var hos glasmästarn med en klirrad ruta. "Gärningsmannen" är den samma, storebror i huset. Förra glasrutan råkades gå sönder innifrån, men det är en annan historia.
 
Annars har den lediga onsdagseftermiddagen varit fin och bra! Vi startade med kupan och ytterligare ett par nya skor till Rasmus. Lite strumpor, kallingar och sedan en fika gjorde kupanbesöket fint. Sedan hem och nu fanns det tid till att bara titta och lukta på allt fint som blommar i trädgården. Vackra veckor! Sedan var det dags för nästsista gången på simskolan.
Föredrar de vilda blommorna, men krukor kan vara sköna att titta på även de.
 
Sommarben... gräs, skrubbsår och blåmärken... tur man jobbar på plåsterfabriken :o)
 
Nu är det läggdags! Imorgon blir det lång dag. Jobb och äventyr/ Bodil
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Den där "oskyldiga" minen känner man ju igen ;). Tur att allt gick bra och ingen gjorde sig illa. Det är ju huvudsaken.

Hoppas ni får en riktigt bra semestertripp. Ett roligt ställe för både vuxna och barn. Ser fram emot att få höra allt på måndag :).

Stor kram Carina

2013-05-30 @ 05:14:24
URL: http://carina-mittskliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0