Besök av fröknar (12:e juni)

Det känns lite vemodigt att lämna trygga dagiset för att ge sig in i skolvärlden... om än bara förskoleklass. Det är ju tur att det bara är jag som känner mig vemodig. Rasmus har verkligen blivit så bra förberedd som man bara kan bli. fantastisk bra överlämning från dagis till skola. Han är redo. Idag var det dags för hembesök av fröknarna. Två glada kvinnor kom inklampande. Mest formalia, men roligt att de avsätter tid för sådant i dagens fullspäckade samhälle. Rasmus höll en låg profil, lyssnade mest... och iaktog de pratglada tanterna...
 
Lite vemodig blev jag även igår när Rasmus fick ta hem sin pärm från dagis med bilder och anteckningar. De hade haft sommarfest för de barn som slutar på dagiset och det var uppskattat av barnen. Iaf de som slutar :o) När vi kom hem satt vi och skrattade åt den lille killen med väldigt runt ansikte som började på Paradisgården 2009.Ja, jag säger väl som alla föräldrar säger... vad fort det går! Han var ju så liten så nyss...
 
Nu är middagen äten, grabbarna ute och leker med kvartersbarnen, vi vuxna sitter och tar det lugnt efter middagen... vad konstigt det känns :o)
Somnade på soffkanten gjorde Olle en dag förra veckan. Han låg nog riktigt skönt där han låg och tittade på Rasmus dataspel.
 
// Bodil
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Men du vilken härlig bild!

Håller med om att det gått allt för fort. Det var ju inte länge sen dom knallade runt med Emmas gåvagn här hemma. Vi får hem pärmen nästa vecka. Ska bli spännande.

Hoppas du/ni får en härlig vecka! Kram Carina

2013-06-12 @ 21:43:20
URL: http://carina-mittskliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0