Förskoleklass (20:e augusti)

Igår vad det dags att på riktigt kliva in i förskoleklassen lokaler Korallen. Hand i hand, jag och Rasmus, in på den stora skolgården där alla fröknar, elever, föräldrar var samlade. Så mycket folk, lite annorlunda, många nationaliteter och så olikt dagislivet. Lite skrämmande för storpojken, men när klassen fick gå in i sina lokaler så släppte nervositeten. Två dagar som varit bra, någon ny vän har han fått och återseende av gamla vänner.
 
Jag hoppas så innerligt att det kommer bli ett bra första år på skolan. Som vanligt är det väl jag som är mest nervös för sådant här. Var helt slut när jag kom hem från jobbet igår för tankarna var hos skolpojken hela dagen lång.
 
Olle trivs nog bra på den stora avdelningen, men han hade suckat häromdagen när fröknarna hade sagt till honom om städning av leksaker. Då hade han sagt, " det var bättre på vitsippan". :o). Går ok med den stackars tån, men det gör såklart ont om han slår i den vilket han lyckades med idag på dagis. Stackars lillen. Lade om bandaget även idag och den ser inte så trevlig ut. Olle är iaf duktig och låter oss plåstra om honom. Han tycker nog den ser äcklig ut för han tycker att han ska blunda när bandaget är borta. Kommer nog ta sin tid innan den blir fin igen.
 
Delar av klassen börjar samla ihop sig på skolgården.
 
Imorgon blir det Stockholm hela dagen lång med jobbet, upp i ottan! / Bodil
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad stora våra barn blir, det går så fort eller hur?! Hoppas Rasmus haft bra första dagar i F-klass. Viktor verkar trivas i sin klass och tycker det mesta med skolan verkar spännande och roligt. Kram till er!

2013-08-21 @ 15:07:15
URL: http://emmavirginia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0