Soffhäng (10:e april)

Har haft en rätt bra dag hängandes med grabbarna på en vab-dag. Att slippa gå upp i ottan och åka till jobbet, att faktiskt ta sig en kaffe ute i vid solsväggen, att hinna städa några rum, att hinna fixa sig i fas med tvätten, att hinna städa ett skåp i köket som har varit på tok för rörigt på tok för länge, att hinna spela kasino, finns i sjön , bowling, fiskspelet, flaggspelet och blixtenspelet med mina grabbar. Och lägg där till en heldel soffhäng framför TV:n. Jag vet att det blir stressigt imorgon på jobbet, men det tar vi då... det är en annan dag. Så är det.
 
Kanske någon influensa eller nått, det tror Daniel iaf. Daniel och Rasmus började i fredags, Olle hakade på tåget i måndagsmorse. De har varit rätt spaka alla tre, men  idag har de varit piggare. Olle har varit riktigt hängig med hög feber runt 40, idag lite lägre som tur var!
 
Olle tar en middagslur på kökssoffan.
 
Nu på kvällen har vi hämtat min allra bästa mamma som så snällt erbjuder sig att hjälpa oss när krassligheterna kommer på besök. Hon avslutar vab-veckan åt oss.
 
Nu ska jag krypa till sängs och läsa. Jag har fått en sänglampa!! Har varit utan ett bra tag, men nu har jag äntligen gjort slag i saken och fixat en. Frågade svärmor vart hon hade köpt sina, svängde förbi affären och köpte mig minsann likadana. Toppen!
 
// Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0