En glad påsk... (2:a april)

... har det varit! Men idag fick man ett uppvaknande igen när det återigen var vardag och dags för jobb. Kastades tillbaka till verkligheten med en arbetsdag som innehöll 6 möten, (!!), en trasig maskin och annat strul. Det var min vardag idag :o) Desto roligare var det ju med ledigheten över påsken. Tänk vad härligt det är att få några dagar extra ledigt. Det är något som man mår bra av det!
 
Påsken firades i Norrfällsviken hos farmor och Gösta. Som vanligt när vi är där får vi alltid en stor portion frisk luft och god mat. Några utflykter rikare och en hel del slappande i stolen vid solväggen! Gött! Här kommer lite bilder!
 
Utflykt till Storsand där isen låg på havsviken.
 
Soffmys med farmor i soffan
Finaste skridskorinken för det här året. Kanske även årets sista skridskotur. Och vet ni vad som hände? Olle lärde sig att åka skridskor! Vi har ju som ni säkert alla har förstått hängt mycket på rinken i vinter. Olle åker aldrig skridskor utan springer och lirar hockey med skorna på. Idag ville han ha skridskor på sig för andra eller tredje gången den här vintern. Och huxflux så for han fram på skrillorna! Heja Olle! Många vurpor, men upp igen. Några tårar vid någon vurpa. Olles egna ord när vi tog av skridskorna var "idag var jag riktigt duktig på att åka skridskor"
Men ibland såg det ut så här på isen.. målvakten samt två skridskopojkar ligger som käglor:o)
 
Idag blev det invigningstur på cykeln ute på gatan som äntligen börjar bli bar från is. Det var efterlängtat kan jag tro../ Bodil
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0