Bortblåst helg (28:e april)

Sitter och funderar vad vi har gjort i helgen. vi har inte just något speciellt, men ändå fullt upp. visst är det konstigt. Iaf så har helgen gått fort och det är med viss vemod som det redan är söndagkväll... De stora tallarna i trädgården står kvar för att det har blåst så mycket så trädfällningen har blivit inställt varje dag.
 
Igår var Rasmus på roligt 5 års kalas på Sportys lekland. Grannpojken Adam som fyllde år och ett gäng barn sprang runt och lekte tills svetten rann. På kvällen softade vi tillsammans med familjen hården som kom på hamburgegrillning. Söndagen rullade på med första löp/gång passet på en månad för mig. Har haft en hemsk hosta alldeles för länge. Rasmus följde med på cykeln och vi hade en mysig runda tillsammans. Tycker om att ha sällis av Rasmus nått pass då och då.
 
På eftermiddagen var det fikadags tillsammans med familjen Maxén, sedan var det strax dax för middag och bad... så rullade helgen på och tog slut på tok för fort.... Gjort saker hela tiden, men ändå inget speciellt :o)
 
Även denna helg gjorde grabbarna en "favorit i repris"... nämligen började med ett paket salta pinnar på lördagsmorgonen när jag och daniel låg och sov. Denna gång måste de ha letat ordentligt i skåpen efter pinnarna...Rasmus såg rätt skyldig ut, Olle såg mest superglad ut...
 
 Lek och kalas på Sportys
 
En skön utelunch i trädgården..
 
Nu är det läggdags i huset för de små! Trevlig söndagkväll!!
/ Kram Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0