Första adventskaos (30:e nov)

Nu är det rörigt i huset. Nu har sovrummet påbörjats, i helgen ska vi se vad som tar form. Jag har fått äran att sova i vardagsrummet, bredvid matsalsbordet.. Daniel sover i källaren och Olle har fått flyttat in till Rasmus. Lägg därtill att vi har tömt 4 garderober på kläder samt tömt delar av Olles rum så det finns grejer överallt! Så särskilt städat och mysigt till första advent blir det inte. Däremot får vi kanske se fram emot ett mysigt andra advent sovandes i ett nytt fräscht sovrum! Olle ska numera få 2 garderober istället för tidigare 3. Och vi ska få 4 istället för 3 små! Toppen!
 
Själv har vi varit lite klena i familjen, men bara vi vuxna. Någon lätt variant av magsjuka har vi haft. Grabbarna däremot har klarat sig .. peppar, peppar... går även magsjuka på dagis så de är verkligen utsatta från alla håll och kanter... vi får väl se om de klarar sig! Hoppas hoppas!
 
Snön ringlar ner och det är äntligen vitt ute, minusgraderna verkar ha kommit för att stanna. Äntligen! Jag blir glad när jag tittar ut! En adventsstjärna har kommit upp och de andra är på gång under dagen. Äntligen är första advent här och gråa november till sin ända.
 
/ Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0