En vanlig fullspäckad tisdag. (20:e nov)

Det går så fort, men ändå så sakta.. Precis så tycker jag att det är just nu. Den här hösten tar aldrig slut känns det som. Segt, trist och mörkt, samtidigt som veckorna rullar på i på tok för högt och snabbt tempo. Det finns så mycket i huvudet just nu. Det finns det på våra grabbarna också. Rasmus undrar rätt ofta hur man gör/tillverkar diverse prylar. Här om dagen frågade han. "mamma, hur gör man det studsiga i en studsboll?"
 
Idag tog vi tag i den angenäma uppgiften av inhandling av golv/tapet/garderob till den stundande sovrumsrenoveringen. Perfekta affärer för två grabbar... eller inte! Sådana affärer går jag gärna på utan barn, men gärna tillsammans med danken. Svår kombo i vardagslivet just nu. Iaf så fick vi oss ett golv med oss hem. skjutdörrar till garderoben blir det nog till att köpa av brorsan och tapet gick av bara farten även det. Ingen tapet beställd ännu, men jag tror att vi har bestämt oss. Kul att vara igång med ett "projekt" här hemma... även fast det blir mycket uppe i bollen. Både på arbetstid och hemma. .
 
Längtar så evinnerligt efter vintern! Få den härliga snön, se hur det gnistrar från solen och framförallt att slippa denna gråhet som är i denna november månad.
/ Bodil
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0