vårt bröllop! (8:e maj)

Vilken dag!! Vilken helg!! Har återigen svårt att sätta ord på helgen som varit. Är så glad över dagen, är så glad för all hjälp, är så glad att alla ville vara med och göra dagen, är så glad över alla fina ord, alla fina rader, fin musik, alla glada människor! Är så glad för att maten var god, att tårtorna var fantastiska, är så glad att allt kändes så bra. Helt enkelt GLAD att bli herr och fru Bingman.

Blir till att dela upp det hela lite granna, för det var ju så mycket som hände så att skriva ned det här på 5 minuter är ju omöjligt. Vädret var ju inte det bästa, men just under vår utomhus fotografering så sprack det upp! Korten nedan är tagna under fotograferingen från Gammelgården av vår tärna Emma Carlsson. Emma har många dolda talanger, ta kort och vara fotograf-assistent skötte hon utmärkt! Kommer med spänning vänta på fotografens kort! Att komma till kyrkan och se våra grabbar i sina fina kläder var underbart, och att tillsammans gå in i en vacker kyrka där släkt och vänner väntade. Nervös hann jag inte bli, det glada humöret tog bort allt av den varan! 







Det blir mer bloggande när tid ges! // Bodil

Kommentarer
Postat av: Moa

Men Boddan! Du måste ju ändra namn på bloggen nu! Det finns ju ingen Carlsson längre... :)

2012-05-09 @ 20:20:57
URL: http://emmybingman.blogg.se/
Postat av: Moa

Meh! Du måste ju ändra namn på bloggen nu! Finns ju ingen Carlsson längre...

2012-05-09 @ 20:22:42
URL: http://emmybingman.blogg.se/
Postat av: Magnus

Som tidigare sagt TACK för en fantastisk dag/kväll. Att du var vacker Bodil det visste vi ju redan, men att Danken inte förstör kortet är ju grymt bra. Vackra kort mao...



//Alnö

2012-05-10 @ 13:27:57
Postat av: Elise

Så fina ni var! Antar att ni hade en helt fantastisk dag!



Och håller med Moa att du måste byta namn på bloggen!



Kram

2012-05-10 @ 20:39:31
URL: http://eliseshalsa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0