Vabbat klart och utflykt (26:e maj)

Nu sätter vi klar på denna vab-vecka. Olle får betecknas som frisk nu har jag bestämt. Väldigt dubbla budskap på denna sjukdom höstblåsor. Står att barnet kan gå på dagis trots blåsor. Va? inte skickar jag dit min lill unge med massor av blåsor runt mun, händer och fötter. Ser ju inte särskilt friskt ut. Känns smittsamt, men vad vet jag? Iaf så har alla blåsor runt munnen börjat försvinna nu. På händer blev det inte så många och på fötterna som kom sist ut ser lika ut som igår.

Vad roar vi oss med när vi vabbar?? Lugna mornar med TV, försök till en del jobb hemifrån, lek i källaren på förmiddagen, lunch, Olle sover en stund, vi andra njuter ute.. osv dagarna bara går av bara farten! Rasmus kom hem en dag i veckan och sa att de andra barnen på dagis kunde stå på huvudet så han skulle också lära sig det. Det har vi roat oss med i veckan. 
   
Träning i sängen. (nya tapeter vore gött...)
Olle gör som sagt allt som sin bror gör. De hade roligt under sin träning.

Vi fick fina vinglas i bröllopspresent. Även grabbarna tyckte om den presenten i form av 12 perfekta kartonger att leka med. En del frustration av att aldrig lyckas med hela tornet medförde att det börjades tejpas och på det viset 12 kartonger högt torn! Nöjda grabbar!
  

Idag stack Danken på svensexa och jag blev hemma och visste inte riktigt vad vi skulle ta oss för. Ville hålla Olle borta från umgänge ytterligare en dag för säkerhetsskull, men en annan var sugen på att lämna gården efter vab-veckan. Vi packade cykelvagnen och gav oss ut på en egen utflykt där vi inte träffade så många människor. Hade tänkt mig en liten mellisutflykt men det blev en rejäl utflykt som varade i 5 timmar! Underbart väder underbara grabbar! Vi började med en guppig cykeltur i skogen där vi sprang av oss en stund, cyklade vidare och tog picknick i en park, sedan förbi stan där vi precis hann se de sista minuterna av djuren som hade varit på stan hela dagen. Dags att vända hemåt köpte vi med oss middag i form av en pizza och satte oss i Vattenparken och intog middag. Här blev vi fast länge bland stora fiskar, ankfamiljer och fickmåsar. De sista kexen och pizzakanterna blev fisk och fågelmat till grabbarnas glädje. 
   
Rätt stora firrar i vattnet!

Frågan är om man ska orka vara vaken och heja på Loreen.. / Bodil
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0