Snigelfart (5:e mars)

Det går i snigelfart att bli bättre för grabbarna. Det bidde kvällsfeber igår på båda, feberfria hela dagen idag, men ikväll fick Rasmus pyttefeber igen. Hostan däremot har inte gått åt det bättre hållet, stackars Rasmus gråter när han hostar, gör ont i bröstet på honom, så trött så trött. vi har idag återigen varit till doktorn med båda grabbarna för att få dem undersökta och det är "inget speciellt" bara en vanlig influensa som har bitit sig fast i dem, vill inte släppa dem. Vi fick en stark hostmedicin till Rasmus med morfin i för att bedöva smärtan litegranna. Hoppas att den gör underverk...

Något roligt i det annars sega hushållet på Mats Knuts Väg. Fick en kokbok på posten i ferdags som jag till min glädje har hittat på nätet. Kolla in passande till vår familj! Skriven av en tjej som blev laktosintolerant och samtidigt bestämde sig att bli vegan. (ja hur kan man vilja bli det?) Iaf så tyckte hon att alla bakverk och recept som inte innehöll ägg eller mjölk var under all kritik. (äntligen någon som håller med mig!) Hon bestämde sig för att bevisa motsatsen och började experimentera fram recept vilket till slut blev en kokbok. Det finns fler böcker, kolla in www.kakboken.se om ni har intresse. Ska bli ROLIGT att baka med grabbarna och se om recepten skiljer sig mot vad vi annars brukar baka. Kan det bli annat än pannkaka när jag bakar till grabbarna?? Kanske blir debut imorgon!


Vi pysslar om våra grabbar vidare och tar tag i sjukdag nr 15 imorgon... / Bodil


Kommentarer
Postat av: Stefan

Blev det några bra bakverk?!?! låter som ni är inne i en tung period! Svante var sjuk igår men annars peppar peppar har han mest vart frisk:) Ni får doppa grabbarna i Asterix och Obelix supersaft!

kram på er!

2012-03-12 @ 13:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0