Sommarland och Olles nappar (26:e juli)

Några händelserika dygn som vi får tacka familjen Alnö för. De kom och skulle semestra i Dalarna ett par dygn och bodde hos oss och vi hakade på till Leksands Sommarland en av dagarna. Fullt med lek hela dagen lång! Barnen leker glatt med varandra, 3, 4, 5 och 6-åringen. Ingen sol ville lysa på oss så badlandet utnyttjades inte till fullo. Inget problem att roa sig en hel dag dock!

Nästa dag skulle familjen Alnö till Tomteland. vi stannade hemma från den utflykten, men jag frågade Olle precis när de var på gång att åka om han skulle skicka med sina nappar till tomten och det skulle han! Oj oj, mamman blir ju nervös vid sådana här tillfällen när den käraste ägodelen ska försvinna. Men det är ju faktiskt hög tid till att bli stor pojke! Svea och Olle hjälptes åt att leta nappar. Olle lastade in dem i bilen. Svea fick uppdraget att ge dem till tomten. Jaha, sen åkte familjen Alnö och Olles nappar till Tomteland! Några minuter senare krashade Olle på cykeln och skrapade handen och armbågen, grät litegranna över att napparna var borta, men det gick bra. På eftermiddagen började han undra om Svea skulle komma tillbaka med napparna... nej, det ska hon ju inte.

Enligt uppgift lämande Svea napparna till tomten men förklarade för tomten att det INTE var hennes, vems det var fick hennes mamma förklara.

Natten gick bra, men sen kom morgonen då det är så skönt att ligga och suga litegranna på nappen.. Oj oj vilken ledsen pojke! Inget i världen är bättre än nappar tyckte vår stora Olle då!

Nu står vi i startgroparna för nya äventyr! / Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0