Hemma igen (21:a juli)

Nu är vi på hemmaplan igen efter att varit iväg 1 vecka. Kom hem igår, men bara i några timmar för att sedan åka upp till Dalhalla och njuta av Diggiloo. Det var mitt jobb som sponsrade tillställningen så vi hade det rätt bra i vip-tältet tillsammans med Perelli med flera. Fri tillgång på shokladbollar och Fanta tyckte Rasmus var bra. Ja, de var med och diggade för någon barnvakt hade vi inte.

Idag har det varit en sådan där typisk första-dagen-hemma-dag. Rensa ogräs, klippa gräsmatta, storhandla. Danken har snickrat på altanen som nu på kvällen har fått en inglasad sida. Vi tror att vi får mysa mer i lä nu på altanen!

Rasmus har lekt med grannpojkarna just hela dagen. Skulle vara kul att sätta på honom GPS-klockan en sådan här dag. Hur långt springer en 5 åring som leker springlekar och sparkar fotboll en hel dag?? Troligtvis längre än vad min träningsdos ärden här veckan.

Här kommer några kort från fina Närke!

     
Statsparken och Stora Holmen där vi åkte Lille Putt tåget, klappade djur, badade i plask dammen och hade det gott!
Rasmus har fixat efterrätt varje dag. Han gick in för det till 100 % och vi vuxna satt snällt och åt, även fast en sur rabarberbit kunde dyka upp. Just den på bilden är morot, hallon, dill och persilja... mmm! Allt plockades i trädgården som toppades med lite persilja och dill.

På återseende/ Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0