Slalom och Forssacupen (29:e jan)

En rätt fullspäckad dag som börjades tidigt. För tidigt om ni frågar mig. Vi började med bak av kakor och shokladbollar på morgonen. förberedelser inför veckans födelsedagsbarn. På förmiddagen gjorde vi slalompremiär för året. Jag på skidorna tillsammans med båda grabbarna. Daniel skulle hjälpa till utan skidor tänkte vi var bäst. (vilket det inte var) Planen var att lära Rasmus åka lift själv och det gick första åket... tills han vurpade i liften halvvägs upp. Efter det var det tvärstopp för att åka lift själv. Han ska åka själv när han blir 5 år säger han... och det är ju faktiskt bara 3 dagar bort .. så vi hoppas på det. Olle då? ja, han vill ju göra som Rasmus så han tyckte det var skoj, sålänge han fick åka med morsan. Fick han inte det så var det rätt sura miner. Envisa unge:o).

Jag och Rasmus fick tid till många åk (efter att Olle skickats hem med sin far) och faktiskt så gick varje åk bättre och bättre. Hela backen åktes till slut själv med svängar och en mammas vetskap att han kan bromsa! Vad galet fort de lär sig! Såg på Rasmus att han själv märkte hur mycket bättre det gick och han såg riktigt stolt ut.

På eftermiddagen var det dags för finalpasset för forssa Old i Maserhallen. Japp, pinsamt nog så vann de i år igen! Med pinsamt menar jag att de är ett gäng gamlingar som borde slås av unga fotbolls talanger, men icke sa nicke. Jag satt och skrattade under uppvärmningen åt de stela gamlingarna. Fötterna lämnade knappt golvet under hoppen, halva laget lider av småsträckningar i diverse muskler, men boll kan de spela och kul har de. Rasmus var med under uppvärmningen och spelade med de andra barnen. Åhh vad han tycker det är kul! Rasmus kan ju vara rätt blyg, men där så går han fram till de stora grabbarna på kanske 8 år och frågar om han får skjuta straffar m.m.



Ja, en aktiv sportig dag har det varit. Helt i familjen Bingman/Carlssons smak. / Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0