skridskor och vigsel! (14:e jan)

Vad underbart det är att vi alla är frisk tillsammans. Att vara ute tillsammans, att ha helg tillsammans! Imorse tänkte vi att vi skulle ringa och bjuda hit goda vänner på lite skridskoåkning och mat. Iaf så hade de helt andra planer för dagen som vi var helt ovetandes om, de skulle nämligen gifta sig idag! I smyg men ändå inte. Allt förberett i hemlighet, men till vigseln fick vi komma och "smygtitta" på. På eftermiddagen blev det till att rota fram lite vintriga finkläder och åka till Amsbergs kapell där vi fick vara med om ett fint brudpar, fin vigsel och vacker sång!

På förmiddagen hängde vi vid rinken här i kvarteret. Olle har fått Rasmus gamla skridskor och konstigt nog tog han det helt naturligt att stå på de hala skrillorna. Slirade några meter hit och dit, jagade pucken och kollade in de stora duktiga grabbarna. Starkt jobbat lillebror!! Härligt att han diggar samma grejer som brorsan.
     

Rasmus skrinnar på, kör en slags enbents skate. Skjuter ifrån med ena benet så att han får fart och håller ballansen med det andra benet.
 

Ett vackert par!

Nu avslutar vi kvällen (iaf för barnen) med filmen Cars som så många gånger förr.

/ Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0