Renovering och pepparkakor (5:e dec)

Och så var det återigen onsdag och ledig eftermiddag. Rätt isande vind ute idag så det blev en inne eftermiddag. Dags för pepparkaksdegen att bli uppbakad. Olle tycker det är roligt att baka och brukar inte tröttna efter några minuter. Den lilla degen vi hade bakades upp. Vi fick även ihop pepparkakshuset trots några kraschade delar.. kanske inte det finaste, men vad gör väl det!
   
 
Vi sover fortfarande lite överallt i huset. Sovrummet börjar ta form. Fönster, tak, garderobsvägg har målats, belysningen är på plats, dörren har målats. Våran bruna trasiga toadörr är numera hel och vit! Det börjar ta form... några nätter till med röra, kanske framemot helgen att vi kan flytta tillbaka till sovrummet. Hoppas hoppas...!
Här får ni en liten kik på vår numera större garderob. Ingen walkin closet direkt, men större än tidigare! Framförallt luktar den inte gammalt längre :o)
 
Jag har ju under flera år tänkt att grabbarna ska få sova i samma sovrum, men det har liksom aldrig blivit så av olika anledningar. Olle sov ju så länge i vårt rum också. Iallefall så blev ju Olle inflyttad i Rasmus rum nu under renoveringen. Häromkvällen när vi hade lagt grabbarna frågar Rasmus sin lillebror. "Olle, vill du alltid sova inne hos mig?" Olle svarar "Ja, det vill jag göra". Vi får väl se hur möbleringen blir när vi börjar få ordning i huset.
 
2000-talets bekväma godnattsaga, för kvällen dinosarietåget på telefonen.
 
Undrar hur mycket snö som faller inatt.. Hoppas det kommer mycket! // Bodil

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hej! Vilka duktiga bagare ni har!! Jag blir nyfiken på sovrummet, hoppas att det blir klart snart.
Hälsa alla!!

2012-12-06 @ 11:55:29
Postat av: Carina

Mysigt kort med brorsorna som kollar på kvällssaga <3

Är så nyfiken på hur ert sovrum blir, du får gärna meddela när det är klart :)

Hoppas du äg pigg och kry. Sköt om dig! Stor kram

2012-12-06 @ 16:01:05
URL: http://carina-mittskliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0