Bröllopspresent (26:e aug)

Det var dags för oss vuxna att få sticka iväg på en bröllopspresent. Vi visste att vi skulle iväg på 1 dygns utflykt. Barnvakt i form av farfar och Kerstin kom upp till oss på fredagen och på lördag kl 11 stack vi iväg med 4 kompisar till oss. Det bar iväg till Styggforsen! Ett naturreservat utanför Rättvik vid Boda kyrkby. Lite vandring och lunch i skogen, Sedan checkade vi in på Rättviks Camping! Långbryggan, grill och en massor av prat. En uppskattad present och barnfri tid. Jag tror att vi hade tur med vädret då solen var med oss hela dagen lång. Vattenpölar på Rättviks camping när vi checkade in, men vi njöt av sommarens härliga strålar.
     
Styggforsens naturreservat
 
Ja, barnen då... de lekte mest med Kerstin och hade det bra. Farfar hittar ju som vanligt något projekt som han tar sig för. Denna gång totalrensning av vår lilla verkstad. Mycket bra slutresultat på det projektet!
 
 
Nu dags att sova sig i form inför jobbvecka nr 2. Hoppas på en bättre sådan då förra innehöll feber för min del och snor för Olles del. / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0