Tandfén (2:a april)

Dagarna rullar på i snabbt tempo... och i högt tempo! De sista vardagarna i förra veckan var grabbarna i Garphyttan själva! Jag och daniel var hemma och jobbade och bröllopsfixade. Vi kollade in festlokalen, hade besök av prästen, planerade och inhandlade massor av kläder och grejer till vår dag. Vi har köpt kläder till grabbarna och de kommer bli såå fina :o). fina kläder som barnen kan använda och slita på även efter bröllopet.

I lördags for jag söderut för att hämta hem våra grabbar. Hann med ett stopp i Örebro hos min florist-kusin för att beställa brudbuketten. Bidde även en snabbshopping på IKEA innan vi for hemåt igen på lördagseftermiddagen.

Igår njöt vi en sista dag på skidorna i Romme Alpin. Så roligt att åka alla fyra och vi konstaterade att vi inte hunnit njuta av vintern det här året. Både för kort och för sjuk vinter.

Allt vardagsdrabbel kan man ju bli matt på, men så idag hände något som är värt att skriva om... iaf för en mamma som vill komma ihåg sina barns första år. Den första tappade tanden!! Möttes av en Rasmus som kom skuttande i hallen för att visa sin lilla glugg! Rasmus har lagt den i ett glas med vatten och hoppas att han ska få en guldpeng inatt. Den ska han spela golf för har han bestämmt. Alla sparas till när man åker till farmor och får stå och slå på ranchen.. att lägga i en tia och få en hel korg med golfbollar som man kan ha roligt för....


Rasmus fick äran att få 5 framtänder där nere. Nu är det bara 4 kvar!! Storgrabben!

Olle är hes.. och jättetorr runt munnen... och trött.. undrar om det är pollensäsongen som har börjat? Våren kan vara härlig, men inte för alla de som mår dåligt av den. // Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0